ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Η απόλυτη ευστοχία: Ο Μυθικός τελικός στα βελάκια που προκάλεσε ντελίριο στα social media

0

 «Αυτό το συναίσθημα δεν θα ξεπεραστεί ποτέ», λέει ο Άγγλος που αναδείχθηκε πρωταθλητής μετά από ένα απίστευτο τελικό.

Παγκόσμιο Κύπελλο Darts... Στην Ελλάδα δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Άλλωστε για την πλειονότητα των ανθρώπων στη χώρα μας τα βελάκια είναι απλά ένα παιδικό παιχνίδι. Δεν λογίζεται καν ως σπορ για τους περισσότερους. Κι όμως στο εξωτερικό υπάρχουν φανατικοί που παρακολουθούν και παθιάζονται με το άθλημα.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελάκια ολοκληρώθηκε την Τρίτη(04/01) σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της ιστορίας, με τον Άγγλο Michael Smith να κατακτά τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο του.

Αντιμέτωπος με τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή PDC Michael van Gerwen, ο Smith θεωρήθηκε από πολλούς ως το αουτσάιντερ, έχοντας φτάσει αγωνιωδώς κοντά το 2022 για να πέσει στο τελευταίο εμπόδιο .

Ωστόσο, ο 32χρονος κατάφερε να κάνει αυτό το βήμα παραπάνω και να πραγματοποιήσει τελικά το όνειρό του, περιγράφοντας το νικητήριο βελάκι ως «τη μεγαλύτερη αθλητική στιγμή της ζωής μου».

Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται ως «το καλύτερο leg στην ιστορία των βελάκια» και τόσο οι σπίκερ όσο και το κοινό παραληρούσαν από ενθουσιασμό. Το ίδιο συνέβη και στα social media όπου το βίντεο αμέσως έγινε viral καθώς το έχει ήδη μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από 13 εκατομμύρια προβολές!

Ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει ιδέα από darts, ακόμα κι αν δεν κατανοεί τι συμβαίνει, δεν μπορεί να μην ενθουσιαστεί απ' το πάθος, το σασπένς, την ένταση και την έκρηξη συναισθημάτων στο φινάλε της παρτίδας.

gazzeta.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ