ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

«Πω πω μια στροφάρα… Έλα Γιώργη»: Πού βρίσκεται η πιο viral στροφή της Ελλάδος - 14 χρόνια μετά μετρά ακόμη views!

0

Δύο Κρητικοί από τη Μεσαρά έκαναν viral την ανάβασή τους χάρη στην ατάκα «Έλα Γιώργη» ξεχνώντας πως το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου δεν είναι κατάλληλο για τέτοιου είδους καταστάσεις

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την στιγμή που το βίντεο «Έλα Γιώργη» ανέβηκε στο YouTube και από τότε μέχρι καις ήμερα μετρά αμέτρητες προβολές έχοντας γίνει viral.

Συνολικά το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 1.200.000 views και συνεχίσει ενώ υπολογίζεται πως από τις διάφορες εκδόσεις ου κυκλοφορούν στο Youtube έχει ξεπεράσει τα 10.000.000 views.

Προφανώς στην εποχή μας δεν ισχύει το «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» και υπό το διαδίκτυον βεβαίως βεβαίως, σύμφωνα με το traction.gr. έτσι, η συσσωρευμένη σοφία και γνώση του ελληνικού internet έφερε στο φως την πραγματική τοποθεσία της πιο… viral ελληνικής στροφής της «Στροφάρας… Έλα Γιώργη».

Αυτή βρίσκεται στο Νομό ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Αμιρά-Άρβης. Εκεί βρεθήκαν οι δύο φίλοι, για να κάνουν την… ανάβασή τους με ένα βαν, ξεχνώντας πως το δημόσιο οδικό δίκτυο δεν είναι μέρος για τέτοιες καταστάσεις.

Να πούμε σε αυτό το σημείο πως από το 2008, που ανέβηκε το βίντεο μέχρι και σήμερα η στροφή έχει ελαφρώς αλλάξει, καθώς έχει προστεθεί στο σημείο μεταλλική μπάρα, αλλά και μια μικρή, αυτοσχέδια χειροποίητη επιγραφή που μας ενημερώνει για την ονομασία της στροφής…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ