ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Ένα τσιγάρο για χαλάρωση εν μέσω... μαραθωνίου: Ο 50χρονος που έγινε viral

0

Ένας Κινέζος έγινε πρόσφατα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού «πιάστηκε» να ανάβει και να καπνίζει πολλά τσιγάρα ενώ... έτρεχε σε μαραθώνιο.

Σε αυτό το σημείο, νομίζω ότι όλοι μπορούν να συμφωνήσουν ότι το κάπνισμα δεν είναι η πιο υγιεινή συνήθεια. Αλλά είναι άλλο πράγμα να ανάβεις τσιγάρο στην άνεση του σπιτιού σου ή με το ποτό και άλλο πράγμα να τρέχεις έναν μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων.

Έτσι, όταν οι φωτογραφίες ενός άνδρα γύρω στα 50 που κάπνιζε ενώ συμμετείχε στον μαραθώνιο Xin'anjiang την περασμένη εβδομάδα έγιναν viral και γρήγορα όλοι ήταν περίεργοι να μάθουν την ιστορία του.

Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τον άνδρα, εκτός από το γεγονός ότι είναι γνωστός ως «θείος Τσεν» μεταξύ των συναθλητών του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν επίσης τη συνήθειά του να καπνίζει ενώ τρέχει. Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο θείος Τσεν έχει εντοπιστεί να καπνίζει και σε άλλους μαραθώνιους τα τελευταία χρόνια.

Αφού κάποιες φωτογραφίες του άνδρα που καπνίζει ενώ τρέχει έγιναν viral στο Weibo, οι διοργανωτές του μαραθωνίου Xin'anjiang στην πόλη Jiande μοιράστηκαν επίσης το πιστοποιητικό επίτευξης του, το οποίο όχι μόνο αποδεικνύει ότι έλαβε μέρος στην εκδήλωση, αλλά και ότι έτρεξε τα 42.195 χιλιόμετρα σε αξιοπρεπή χρόνο -3 ώρες, 28 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας την 515η θέση μεταξύ χιλιάδων.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ