ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Έσπασε κάθε ρεκόρ: Οδήγησε με όπισθεν για 16 χιλιόμετρα σε λιγότερο από… μισή ώρα!

0

Ένας 35χρονος άνδρας από το κρατίδιο Ταμίλ Ναντού της Ινδίας σημείωσε πρόσφατα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη απόσταση που διανύεται με όπισθεν σε λιγότερο από 30 λεπτά - 16 χιλιόμετρα και 140 μέτρα

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα πρόσφατα στην παράκαμψη Edappadi στο Ταμίλ Ναντού, ο Chandramouli, ένας παθιασμένος αυτοκινητιστής από την περιοχή Salem, κατάφερε να θέσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ οδηγώντας πάνω από 16 χιλιόμετρα με όπισθεν σε λιγότερο από 30 λεπτά.

Ο άνδρας, του οποίου το πάθος για την οδήγηση αυτοκινήτων χρονολογείται από την εποχή που ήταν μόλις 10 ετών, έκανε σκληρή εξάσκηση για το εγχείρημα, γνωρίζοντας ότι έπρεπε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο 22χρονος Tesson Thomas από την Pathanamthitta της Κεράλα, ο οποίος είχε καλύψει 14,2 χιλιόμετρα οδηγώντας με όπισθεν επί 30 λεπτά. Ο Chandramouli κατάφερε να διαλύσει αυτό το ρεκόρ, κάνοντας οπισθοπορεία για 16 χιλιόμετρα και 140 μέτρα σε μόλις 29 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα.

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να σπάσει το συγκεκριμένο παγκόσμιο ρεκόρ, ο Chandramouli δήλωσε ότι ήθελε οι νέοι να κατανοήσουν τη σημασία της ασφάλειας. Και ενώ αυτό μπορεί να μη φαίνεται πολύ λογικό εκ πρώτης όψεως, όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η οδήγηση με όπισθεν, ακόμη και για μικρές αποστάσεις, ειδικά σε πολυσύχναστη κυκλοφορία.

Παρόλο που έκανε εξάσκηση στην οδήγηση με όπισθεν για την προσπάθεια, ο Chandramouli είπε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσει βασανιστικό πόνο στον αυχένα καθ' όλη τη διάρκεια των 29 λεπτών και 10 δευτερολέπτων.

Ο Ινδός αυτοκινητιστής συμβούλευσε όποιον θέλει να επιχειρήσει αυτό το ρεκόρ να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας για να μην θέσει σε κίνδυνο τη δική του ζωή και τη ζωή των άλλων αυτοκινητιστών.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ