ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

«Ο σύζυγος μου έκλεψε το νεφρό και το πούλησε στη μαύρη αγορά» λέει γυναίκα από την Ινδία

0

Μια γυναίκα στην Ινδία κατηγορεί τον σύζυγο της ότι της έκλεψε το ένα νεφρό και το πούλησε στη μαύρη αγορά εν αγνοία της. Η Ranjita Kundu από το χωρίο Ranjita Kundu κατηγορεί τον σύζυγο της ότι, όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση για πέτρα στο νεφρό τo 2018, κανόνισε να της αφαιρέσουν το ένα και στη συνέχεια το πούλησε στη μαύρη αγορά, όπως μεταδίδει το odditycentral.

«Το 2018  έγινε εισαγωγή μου σε ιδιωτικό νοσοκομείο με πέτρα στο νεφρό εκεί ο σύζυγος πούλησε ένα από τα νεφρά μου χωρίς τη συγκατάθεσή» μου δήλωσε η γυναίκα μιλώντας σε δημοσιογράφους.

H γυναίκα υποστηρίζει ότι πρόσφατα επισκέφτηκε ένα γιατρό για πόνους που αντιμετώπιζε κι ότι αυτός την ενημέρωσε ότι έχει ένα νεφρό.

«Δεν  αντιλήφθηκα ότι μου αφαίρεσαν το νεφρό, καθώς μου χορηγήθηκε αναισθησία. Ο σύζυγός μου το πούλησε σε κάποιον Asim Haldar από το χωριό MV-38 στην περιφέρειά μας» πρόσθεσε.  

Το ζευγάρι όταν συνέβη το περιστατικό είχε συχνούς τσακωμούς για θέματα σχετικά με την προίκα της νύφης. Ο σύζυγος της Ranjita φαίνεται ότι αποφάσισε να της κλέψει το ένα νεφρό, ώστε να πάρει τα χρήματα που πίστευε ότι του χρωστούσε η οικογένεια της, σύμφωνα με το Kalinga TV.

Η γυναίκα υπέβαλε πρόσφατα μήνυση κατά του συζύγου της και κατά της κουνιάδας της, κατηγορώντας τους ότι της έκλεψαν το νεφρό χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα. Η αστυνομία έχει από τότε θέσει υπό κράτηση τον σύζυγο της και ερευνά το θέμα.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ