ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Απίστευτο: Έδεσαν σε δέντρο καθηγητή και υπάλληλο σχολείου και τους χτύπησαν γιατί πήραν... κακούς βαθμούς

0

Σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο στην Τζαρκάντ της Ινδίας όπου μαθητές φέρονται να έδεσαν έναν καθηγητή μαθηματικών και έναν υπάλληλο του σχολείου σε ένα δέντρο και τους χτύπησαν. Ο λόγος; Πολλοί από αυτούς πήραν κακούς βαθμούς σε... διαγώνισμα.

Ειδικότερα, οι μαθητές του Scheduled Tribe Residential School, παρέσυραν τον καθηγητή μαθηματικών και έναν σχολικό υπάλληλο στο προαύλιο του σχολείου με το πρόσχημα να συζητήσουν τους βαθμούς τους σε πρόσφατες εξετάσεις, μόνο και μόνο για να τους δέσουν σε ένα δέντρο και να τους χτυπήσουν.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τρεις άνδρες (o τρίτος κι αυτός πιθανόν υπάλληλος του σχολείου) δεμένους σε ένα δέντρο με κόκκινο σχοινί και δεκάδες μαθητές να περιφέρονται γύρω τους και να κρατούν χοντρά ξύλινα ραβδιά.

Τα βίντεο από το περιστατικό έγιναν γρήγορα viral, και παρόλο που ο ίδιος ο ξυλοδαρμός δεν καταγράφηκε από την κάμερα, η αστυνομική έρευνα διαπίστωσε ότι τα θύματα δέχθηκαν πράγματι επίθεση από τους εξαγριωμένους φοιτητές, ενώ ένας από αυτούς έδωσε μάλιστα κατάθεση με επίδεσμο γύρω από το κεφάλι του, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε χτυπηθεί με ρόπαλο.

Παρόλο το σάλο, οι υπεύθυνοι του σχολείου αποφάσισαν να μην καταθέσουν μήνυση κατά των μαθητών που συμμετείχαν στο λιντσάρισμα για να μην χαλάσουν την καριέρα των μαθητών.

Στην αρχή ούτε τα ίδια τα θύματα ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση αλλά μετά την δημοσιοποίηση του γεγονότος κατέθεσαν εναντίων 11 από τους 200 μαθητές που ουσιαστικά συμμετείχαν.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ