ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Νάξος: Παπάς... ραπάρει Πρωτοψάλτη σε πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου και καταχειροκροτείται

0

Ο παπάς του Απόλλωνα Νάξου έπιασε το μικρόφωνο σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου  στον μικρό παραλιακό οικισμό της Κορωνίδας αλλά όχι για να ψάλλει. Ο ιερέας αποφάσισε να τραγουδήσει αλλά και να... ραπάρει με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί από όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο... δραστήριος παπάς του Απόλλωνα ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί για συναυλία, πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε έντεχνα και ροκ τραγούδια ενώ ράπαρε και το «Διθέσιο» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη όπου διασκευάζοντάς το προσκάλεσε τον κόσμο στον όμορφο Απόλλωνα της Νάξου… «Μη με πας απ’ το σπίτι, στο νησί να με πας, στον Απόλλωνα της Νάξου και να σε έχω αγκαλιά…».

Ο πάτερ Ηλίας Χρυσάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει και την εκκλησία του χωριού -το ναό του Τιμίου Προδρόμου- στο τραγούδι του… «σε καλή παρέα να περνάμε πάντα καλά, στου Τιμίου Προδρόμου το ναό για να μπω, οι προσευχές μας να φτάσουν πιο ψηλά στο Θεό…».

Ο πάτερ Ηλίας δεν ήταν ο μοναδικός παπάς που ανέβηκε στη σκηνή, αφού στη λύρα και το τραγούδι ήταν ένας ακόμα ιερέας της Νάξου.

Δείτε το video:

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ