ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Ένας Θεσσαλονικιός έχει ταξιδέψει σχεδόν σε όλα τα ελληνικά νησιά

0

Ένας συνταξιούχος Θεσσαλονικιός έχει καταφέρει να επισκεφτεί όλα τα ελληνικά νησιά που κατοικούνται εκτός από την Ψέριμο και την Τέλενδο. «Αγαπώ όλα τα νησιά, η Ελλάδα είναι πανέμορφη, είμαστε τυχεροί» είπε ο Γιώργος Πολύζος, μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Η ιδέα όπως αποκάλυψε του μπήκε από μικρός και μέσα στο πλάνο είναι να επισκεφτεί και τα δυο τελευταία νησάκια που του απομένουν.

Αγαπώ την Κρήτη

«Αγαπώ πάρα πολύ την Κρήτη και τους κρητικούς είπε ο Γιώργος Πολύζος όταν ρωτήθηκε για το μέρος που έχει ξεχωρίσει. Δεν ξεχωρίζω όμως κανένα, μόνο τα μικρά νησάκια γιατί εκεί παραμένει η παράδοση. Για παράδειγμα, στο Αγαθονήσι που επισκέφτηκα πρόσφατα και είναι πολύ κοντά στην Τουρκία βρίσκω πράγματα που δεν το βρίσκω στη Μύκονο. Ο τρόπος ζωής είναι διαφορετικός» ανέφερε ο κ. Πολύζος.

Θα ξαναπήγαινα στον Καστό

Στην ερώτηση σε ποιο νησί θα ξαναπήγαινε ο ίδιος ανέφερε το νησάκι του Καστού. «Ο Καστός ένα μικρό νησάκι στο Ιόνιο κοντά στη Λευκάδα. Θα ξαναπήγαινα γιατί ήταν τέτοια η φιλοξενία των κατοίκων που με συγκίνησε, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Να φανταστείτε έχασα το καραβάκι και όταν πήρα την κυρία που είχα κλείσει δωμάτιο και είπα ότι δεν μπορώ να έρθω μου είπε «μην ανησυχείς θα στείλω τον άντρα μου» είπε.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ