ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Η μεγαλύτερη αράχνη του κόσμου κρυβόταν σε αυτοκίνητο για μήνες - Η αντίδραση της οδηγού

0

Μια από τις μεγαλύτερες αράχνες του κόσμου κρυβόταν σε ένα αυτοκίνητο μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε και τρόμαξε την οδηγό! Ο Nath Jennings από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας δήλωσε ότι η φίλη του, Millie, γνώριζε εδώ και μήνες ότι υπήρχε μια αράχνη huntsman (ονομάζονται επίσης γιγαντιαίες αράχνες καβουριών λόγω του μεγέθους και της εμφάνισής τους) στο αυτοκίνητό της, αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει πού.

Δυστυχώς το αραχνοειδές, ένα από τα μεγαλύτερα είδη αράχνης στη Γη, περίμενε μέχρι το αυτοκίνητο να βγει στο δρόμο για να εμφανιστεί.

Ο Nath, ο οποίος κατέγραψε την... τρομακτική συνάντηση, δήλωσε: «Στην πραγματικότητα είχαμε δει μια αράχνη στο αυτοκίνητο λίγους μήνες πριν συμβεί αυτό, αλλά δεν μπορέσαμε ποτέ να βρούμε πού πήγε».

«Αυτή η αράχνη ζούσε στο αυτοκίνητο. Τελικά έφτασε στο μπροστινό κάθισμα τη χειρότερη στιγμή». Στα πλάνα του Nath, η αράχνη παραμονεύει στην επάνω γωνία του παρμπρίζ στην πλευρά του οδηγού. Καθώς ζουμάρει, φαίνονται οι δαγκάνες του στο φως. «Μην το κάνεις», προειδοποιεί η Millie, «θα σου ορμήσει Nathan».

Ο Nath, 24 ετών, είπε: «Σίγουρα σοκαρίστηκε, αλλά, όπως ανέφερα, ήξερε ότι ήταν κάπου στο αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή, κάτι που είναι ανατριχιαστικό όταν το σκέφτεσαι.

«Ειλικρινά φοβήθηκα αρκετά - απλά δεν θέλαμε να πέσει από το παρμπρίζ πάνω στον οδηγό ή τους επιβάτες και να προκαλέσει αναστάτωση, η οποία θα μπορούσε προφανώς να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα». Ευτυχώς, η διαδρομή ήταν σύντομη και -αν και η αράχνη άρχισε να κινείται- δεν έπεσε πάνω στη Millie, τον Nath ή στους φίλους τους Jamie και Keith. «Δεν έκανε τίποτα για να μας πειράξει, απλώς σερνόταν πάνω-κάτω στο παρμπρίζ», δήλωσε ο Nath.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ