ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

YouTuber δημιουργεί ειδικό ενυδρείο ψαριών για βγάζει βόλτα το χρυσόψαρό του

0

Το πρόβλημα με το να έχεις ψάρια ως κατοικίδια είναι ότι δεν μπορείς πραγματικά να τα παίρνεις μαζί σου στις βόλτες, όπως μπορείς να κάνεις με άλλα ζώα, όπως οι γάτες και τα σκυλιά. Λοιπόν, αυτό λύνεται αν έχετε ένα από αυτά τα κινητά ενυδρεία ψαριών.

Όλα ξεκίνησαν με μια σειρά αναρτήσεων στην ομάδα Open Society του Facebook από μέλη που ισχυρίστηκαν ότι εντόπισαν έναν άνδρα να περπατάει με τα ψάρια του γύρω από την Ταϊπέι μέσα σε ένα μαραφέτι που έμοιαζε με ενυδρείο με ρόδες. Ορισμένες από τις φωτογραφίες έγιναν viral και οι άνθρωποι άρχισαν να σχολιάζουν ότι ο άνδρας που έσπρωχνε το ενυδρείο ήταν ένας δημοφιλής Ταϊβανέζος youtuber DIY που ονομάζεται Huang Xiaojie, γνωστός και ως "Jerry". Σίγουρα, στις 23 Απριλίου, ο Jerry κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσιάζει την εφεύρεσή του, κάνοντας λόγο για μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που είχε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Αν και το βίντεο του Huang δεν συνοδεύεται από αγγλικούς υπότιτλους που να εξηγούν την εργασία που απαιτήθηκε για το έργο, ο ειδικός του DIY ουσιαστικά συγκόλλησε ένα μεταλλικό πλαίσιο ως στήριγμα για έναν σφραγισμένο ακρυλικό σωλήνα, το έβαλε σε ρόδες και πρόσθεσε μια λαβή για να το σπρώχνει.

Ο ακρυλικός σωλήνας είναι το πραγματικό ενυδρείο και διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος που λειτουργεί με μπαταρία, αντλία αέρα για οξυγόνο, καθώς και σύστημα φωτισμού, αν θέλετε πραγματικά να αναδείξετε τα ψάρια σας τη νύχτα.

Ο Huang Xiaojie πήρε τα τρία χρυσά ψάρια του για μια μεγάλη βόλτα και βλέποντας ότι όλα επέστρεψαν πίσω με ασφάλεια, δήλωσε ότι το έργο ήταν επιτυχημένο. Οι θαυμαστές του συμφώνησαν, επαινώντας την επινοητικότητά του και προσευχόμενοι ότι μια τέτοια δεξαμενή ψαριών θα βγει στην αγορά μια μέρα, ώστε να μπορούν να βγάλουν βόλτα τα δικά τους ψάρια. Κάποιοι μάλιστα προσέφεραν προτάσεις, όπως ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών, για να κάνουν τα ψάρια πιο άνετα.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ