ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Η μεγαλύτερη πατάτα στον κόσμο ζυγίζει 8 κιλά και στάλθηκε για τεστ DNA

0

Η μεγαλύτερη πατάτα στον κόσμο θα υποβληθεί σε... τεστ DNA στην Σκωτία. Ασφαλώς και δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη πατάτα, η οποία διεκδικεί μια θέση στα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Η πατάτα ζυγίζει περίπου 8 κιλά, το βάρος δηλαδή που έχει ένας κλασικός φούρνος μικροκυμάτων και ανακαλύφθηκε σε μια φάρμα κοντά στο Χάμιλτον της Νέας Ζηλανδίας. Ένα παντρεμένο ζευγάρι οργάνωναν τον λαχανόκηπό τους τον περασμένο Αύγουστο όταν αντίκρισαν την πατάτα-γίγας.

Αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη πατάτα που κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες ζυγίζει 5 κιλά και βρέθηκε στο Nottinghamshire.

Τώρα η πατάτα «Doug» (όπως την έχουν ονομάσει) της Νέας Ζηλανδίας πάει για νέο ρεκόρ. «Είπα στη σύζυγό μου ότι πρέπει να πάμε για το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες», είπε ο άντρας που την βρήκε. Παρά την μακροσκελή αίτηση των 128 σελίδων, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία.

Έχουν ήδη υποβάλει τη φόρμα αίτησης, έχουν τα βίντεο που ζυγίζουν την πατάτα καθώς και τις διαβεβαιώσεις ειδικών ότι επρόκειτο όντως για πατάτα. Το επόμενο βήμα είναι να σταλεί για τεστ DNA.

 

gazzeta.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ