ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Το αμάξι της βυθιζόταν σε ποτάμι στον Καναδά κι εκείνη έβγαζε selfie

0

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε έναν παγωμένο ποταμό στον Καναδά, με μια γυναίκα οδηγό που έβγαζε selfie ενώ το αυτοκίνητό της βυθιζόταν!

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα οδηγούσε σε ένα παγωμένο ποτάμι στα περίχωρα της Οττάβα όταν ξαφνικά ο πάγος έσπασε και το αμάξι της άρχισε να βυθίζεται.

Εκείνη είχε βγει έξω, είχε σταθεί πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου και αντί να τρέξει ή να κάνει κάτι για να μην πάθει τίποτα, εκείνη άρχισε να βγάζει φωτογραφίες.

Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να την βοηθήσουν και τελικά κατάφεραν να την σώσουν με ένα καγιάκ, καθώς το αυτοκίνητο συνέχιζε να βυθίζεται.

Μάλιστα, όσοι ήταν εκεί γύρω τράβηξαν βίντεο την -ομολογουμένως- ατάραχη οδηγό να βγάζει selfie. Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται δύο άτομα να σύρουν ένα μπλε καγιάκ προς το σημείο του ατυχήματος.

Η γυναίκα ανεβαίνει από πάνω και ανασύρεται με ασφάλεια μέσω ενός σχοινιού που είναι δεμένο. «Ω καλά. Υποθέτω ότι θα περπατήσω», λέει αργότερα όταν πια ήταν ασφαλής. Η αστυνομία ανέφερε πως της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη λειτουργία μηχανοκίνητου οχήματος, αν και η οδήγηση σε παγωμένο νερό δεν είναι παράνομη.

 

gazzeta.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ