ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Το νέο όχημα της Tesla είναι μια ηλεκτρική «γουρούνα» για παιδιά αξίας $1900

0

 Όπως είχε υποσχεθεί στα αποκαλυπτήρια του Cybertruck, η Tesla, ο γνωστός κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων, παρουσίασε σήμερα ένα διαφορετικό όχημα, ένα ATV ή αλλιώς «γουρούνα» όπως τη γνωρίζουμε στη χώρα μας, και μάλιστα για παιδιά.

Το Cyberquad for Kids όπως είναι η επίσημη ονομασία του, έχει σχεδιασμό σαφώς επηρεασμένο από το Cybertruck, το ημιφορτηγό της Tesla το οποίο όμως θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2022, εν αντιθέση με το Cyberquad που αναμένεται μέσα στο μήνα, αποκλειστικά στις ΗΠΑ. Πάντως σε αντίθεση με τις αρχικές δηλώσεις της εταιρείας, το Cyberquad είναι διαθέσιμο για κάθε ενδιαφερόμενο και όχι αποκλειστικά για όσους έχουν προχωρήσει σε προπαραγγελία του ημιφορτηγού της Tesla.

Με ατσάλινο σασί, φώτα LED, πίσω δισκόφερνα και ρυθμιζόμενη ανάρτηση, η όλη κατασκευή του νέου οχήματος της Tesla είναι στην ουσία μια μικρογραφία ενός κανονικού ATV (All Terain Vehicle). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Cyberquad βλέπουμε αυτονομία 24 χιλιομέτρων, με μέγιστη ταχύτητα τα 16χλμ/ώρα ενώ υπάρχει και δυνατότητα ρύθμισης στα 8χλμ/ώρα.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ