ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Κροκόδειλος πετάγεται από το νερό και αρπάζει drone στον αέρα

0

Μία…κατάρριψη drone διαφορετική από τις άλλες υπέστη ένα συνεργείο γυρισμάτων στην Αυστραλία. Κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων με drone για ένα ντοκιμαντέρ για το Crocodylus Park, οι περισσότεροι κροκόδειλοι φάνηκαν να τρομάζουν από το drone που πετούσε πάνω από τα κεφάλια τους. Ένας όμως δεν κουνήθηκε.

Ο χειριστής του drone επιχείρησε μία χαμηλή πτήση πάνω από το συγκεκριμένο κροκόδειλο. Ξαφνικά, ενώ η κάμερα κοιτούσε τον ορίζοντα και ο κροκόδειλος βρισκόταν από κάτω από το drone, στο πλάνο μπαίνουν τα δόντια του κροκόδειλου και το drone την επόμενη στιγμή βρίσκεται βυθισμένο μέσα στο νερό.

Η σύνδεση με το drone φυσικά χάθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ο χειριστής ήταν “αυτό ήταν ένα ολοκαίνουριο drone”, ενώ ακολούθησε η σκέψη “θα είναι δύσκολο να το εξηγήσω αυτό στο αφεντικό”.

Το drone βρέθηκε δύο εβδομάδες αργότερα από το προσωπικό του πάρκου με τα σημάδια από τα δόντια να μαρτυρούν την περιπέτειά του. Ευτυχώς η κάρτα μνήμης ήταν ανέπαφη και μπορούμε να έχουμε το παρακάτω video.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ