ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Αρκούδα βρήκε GoPro, την άνοιξε και τράβηξε video τον εαυτό της (Video)

0

Μιας και οι GoPro χρησιμοποιούνται συνήθως σε έντονες ή αθλητικές δραστηριότητες, είναι αρκετές οι πιθανότητες να χαθεί κάποια στιγμή. Κατά τη διάρκεια κυνηγιού με τόξο στο Wyoming των ΗΠΑ, ο Dylan Schilt βρήκε λοιπόν μία χαμένη GoPro, η οποία φαινόταν πως βρισκόταν εκεί για μήνες. Όταν γύρισε στην καλύβα του και έβαλε την GoPro για φόρτιση, έριξε μια ματιά στα videow που είχε καταγράψει και δεν πίστευε στα μάτια του.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Dylan δεν ήταν ο πρώτος που βρήκε τη χαμένη GoPro. Ένα από τα videos που περιείχε, έδειχνε μία μαύρη αρκούδα η οποία βρήκε την κάμερα και έπαιζε μαζί της, ενώ με έναν εκπληκτικό συνδυασμό πιθανοτήτων την άνοιξε και ξεκίνησε να καταγράφει video.

https://www.facebook.com/dschilt/videos/379238563747845/?t=1

Τα πλάνα δείχνουν την αρκούδα να χτυπά την GoPro με τα χέρια της και ακόμα και να την κουβαλά με το στόμα της. Σε ένα ακόμα τερτίπι της τύχης, η αρκούδα στρέφει την κάμερα προς τον εαυτό της με αποτέλεσμα να μας προσφέρει ένα εντυπωσιακό selfie video. Εντέλει, βαριέται και την αφήνει στο έδαφος, στο σημείο που τη βρήκε αργότερα ο Dylan. Το γεγονός πως υπάρχει χιόνι στο έδαφος αλλά όχι στα δέντρα κάνει τον Dylan να πιστεύει πως πρόκειται για αρχές της άνοιξης.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ