ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Αυτό το κλασικό Land Rover είναι ιδανικό για πικ-νικ πολυτελείας

0

Η εταιρεία John Rigby & Co θα σας είναι μάλλον άγνωστη αν δεν είστε φανατικοί κυνηγοί, μιας και είναι μια από τις παραδοσιακές βρετανικές που κατασκευάζουν κυνηγετικά όπλα.

Και επειδή φαίνεται πως υπάρχουν και πολλοί κυνηγοί που θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στην εξοχή παρουσίασε το Land Rover των φωτογραφιών μας που είναι ότι πρέπει για ένα πικ-νικ με στυλ.

Η βάση του είναι ένα κλασικό Defender 130 με διπλή καμπίνα και καρότσα για να βάζει κανείς είτε τον εξοπλισμό είτε τα θηράματα, ενώ αν αναρωτηθείτε γιατί γράφει Kingsmen είναι γιατί η μετατροπή του έχει γίνει από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Που επίσης έχει άμεση σχέση με το κυνήγι.

Βασικό στοιχείο της μετατροπής είναι ένα εξωτερικό roll cage που προστατεύει σε περίπτωση ανατροπής -μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και τα σαφάρι…- αλλά και αποτελεί τη βάση για μια μεγάλη ομπρέλα. Που προστατεύει τόσο από τον ήλιο όσο και από τη βροχή.

Στο εσωτερικό σχεδόν τα πάντα είναι επενδεδυμένα με καφέ δέρμα ενώ στην καρότσα υπάρχουν δύο συρτάρια. Ένα για δύο καραμπίνες και ένα δεύτερο για ένα πλήρες σερβίτσιο για 8 άτομα, ενώ μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η ύπαρξη ντους για τα κυνηγόσκυλα.

Η John Rigby & Co χρειάζεται για τη συγκεκριμένη μετατροπή περίπου έξι μήνες, ενώ δεν αναφέρει την τιμή καθώς αυτή εξαρτάται «από τις απαιτήσεις του πελάτη». Πάντως 200.000 λίρες θα είναι μάλλον κάτι συνηθισμένο.

cnn.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ