ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Το «κοχυλόσπιτο» στον Παλαιόπυργο Τεμπών με την ξεχωριστή ιστορία

0

Είναι ίσως το πιο γνωστό και διάσημο σπίτι στον Παλαιόπυργο του Δήμου Τεμπών. Το σπίτι από τα κοχύλια που δημιουργήθηκε σιγά – σιγά σε βάθος πολλών ετών.

Κοχύλια μικρά και μεγάλα, όπως μεταδίδει το larissanet.gr, ζωγραφισμένα και λευκά σχημάτισαν ότι μπορεί να σκεφτεί ο καθένας. Ολυμπιάδες, ευρωπαϊκούς αγώνες, σημαίες κρατών, ημερομηνίες και ένα σωρό στοιχεία. Όσοι περνούν από το σημείο κατευθυνόμενοι προς τα παράλια της Κουλούρας ή των Μεσαγγάλων πέφτουν επάνω του.

Οι πιο περίεργοι κατεβαίνουν κάτω να δούνε περί τίνος πρόκειται. Αρκετοί είναι και εκείνοι που εντυπωσιάζονται και βγάζουν τις φωτογραφικές τους μηχανές ή τα κινητά τους τηλέφωνα θέλοντας να καταγράψουν αυτό που βλέπουν και να το μοιραστούν εντυπωσιασμένοι με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πριν από πέντε περίπου χρόνια το συγκεκριμένο σπίτι κάηκε όμως ο ιδιοκτήτης βρήκε το σθένος και τη δύναμη να το ξαναφτιάξει και να διορθώσει όποιες καλλιτεχνίες χάλασαν.

Τα κοχύλια στα παράλια της Λάρισας εκεί που εκβάλλει ο Πηνειός ποταμός δεν λείπουν. Ούτε και η έμπνευση λείπει. Άρα η ιστορία συνεχίζεται.

newsbeast.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ