ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Τα πιο περίεργα αντικείμενα που έχουν ξεχαστεί ποτέ σε ταξί

0

Σύμφωνα με την τελευταία λίστα των απολεσθέντων αντικειμένων της Uber, τα αντικείμενα που ξεχνιούνται συχνότερα από τους επιβάτες είναι σχεδόν αυτό που θα περίμενε κανείς: τηλέφωνα, κλειδιά, πορτοφόλια, ακουστικά, σακίδια πλάτης, μπουκάλια νερού και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο προβλέψιμοι όλοι οι αναβάτες. Αν και οι περισσότεροι θυμούνται να πάρουν τα πράγματά τους μαζί τους εξερχόμενοι από το ταξί, κάποιοι δεν το κάνουν πάντα. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ξεχάσει μέσα σε αυτό κάποια αρκετά εξεζητημένα αντικείμενα. Όπως και αυτά που ακολουθούν παρακάτω.

Ανθρώπινο δόντι

Ο άνθρωπος που τελικά πήρε πίσω το δόντι του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το είχα στην τσέπη μου και μάλλον θα μου έπεσε».

Κέικ

Όχι ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά 22 κέικ ξέχασε ένας επιβάτης στο Uber που κάλεσε και μέσα σε αυτά υπήρχε και ένα σκεύος για mac ‘n’ cheese.

Αλεξίσφαιρο γιλέκο

Δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε αλεξίσφαιρο γιλέκο, αλλά σύμφωνα με τον πελάτη που το ξέχασε είναι ένα αλεξίσφαιρα γιλέκο του FBI. Το να ξεχάσει κανείς στο πίσω κάθισμα του ταξί ένα από τα βασικά «εργαλεία» της δουλειάς του δεν δείχνει και τόσο επαγγελματισμό θα έλεγε κανείς!

Πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον

Για την ακρίβεια ο συγκεκριμένος πελάτης ξέχασε δύο πίνακες, ένα πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον και έναν μικρό πίνακα του Γκριμ Ρίπερ.

Κοστούμι δεινόσαυρου και μαχαίρι

Πρόκειται για μία αποκριάτικη στολή δεινόσαυρου και ένα μαχαίρι που ήταν απαραίτητο για τη δουλειά του ατόμου που το ξέχασε, χωρίς να διευκρινίζεται για ποια ακριβώς δουλειά προοριζόταν ή αν αυτή θα γινόταν με το κοστούμι του δεινόσαυρου.

Καθετήρας

Ίσως το πιο εξεζητημένο από όλα τα αντικείμενα που έχουν ξεχαστεί ποτέ σε ταξί. Ο καθετήρας που βρέθηκε δεν παραλήφθηκε ποτέ από τον ιδιοκτήτη του και έτσι δεν υπάρχουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς ή γιατί ξεχάστηκε.

Πιστοποιητικό γέννησης

Βρέθηκε μέσα σε ένα κουτί διάσημου brand χειμερινών παπουτσιών. Εκεί δηλαδή που αποθηκεύουν όλοι τα πιστοποιητικά γέννησής τους ή των παιδιών τους!

Προσθετικό πόδι

Σίγουρα όποιος το ξέχασε θα το μετάνιωσε πάραυτα, καθώς η καθημερινότητά του θα επηρεάστηκε άμεσα.

 

newsbeast.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ