ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Βουλευτής του Αζερμπαϊτζάν παρενόχλησε on camera συνεργάτιδά του

0

Η κοπέλα αρχικά χαμογέλασε αλλά στη συνέχεια «πάγωσε» όταν κατάλαβε πως ο 75χρονος πρώην βουλευτής ήταν συνδεδεμένος στο «zoom».

Πολλά ευτράπελα έχουν συμβεί σε τηλεδιασκέψεις, γιατί δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν συνδεθεί ή γιατί απλά… έχουν ξεχαστεί. Ένας πρώην βουλευτής από το Αζερμπαϊτζάν αποτελεί το τελευταίο χρονικά «θύμα» αφέλειας, καθώς θώπευσε την συνεργάτιδά του ενώ ήταν συνδεδεμένος στο zoom. Η κίνησή του δε να την παρενοχλήσει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο 75χρονος Αζέρος πρώην βουλευτής Χουσεϊνμπαλά Μιρελέμοφ, δεν είχε καταλάβει πως βρισκόταν online και φαίνεται από την έκφρασή του στη συνέχεια. Μόλις μπήκε στο γραφείο του, η συνεργάτιδά του για να πάρει κάποια έγγραφα και έσκυψε στο έπιπλο ο Μιρελέμοφ γύρισε αμέσως και την θώπευσε.

Η κοπέλα αρχικά χαμογέλασε, αλλά ξάφνου άλλαξε έκφραση και «πάγωσε» το πρόσωπό της, όταν κατάλαβε πως ο Μιρελέμοφ ήταν ήδη συνδεδεμένος στο «zoom». Την ίδια έκφραση προσώπου πήρε και ο πρώην βουλευτής μόλις αντιλήφθηκε ότι είδαν τη συγκεκριμένη κίνηση κι άλλοι.

gazzeta.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ