ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα μωρό κοντά σε διάδρομο γυμναστικής

0

H Peloton είναι μια αμερικάνικη εταιρεία που γεννήθηκε πριν από την πανδημία του κορονοϊού, όμως χάρη σ' αυτήν, γιγαντώθηκε, προσφέροντας λύσεις οικιακής γυμναστικής στο διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο της. Όμως, ένα από τα πιο δημοφιλή όργανα της Peloton, o διάδρομος τρεξίματος, έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών σχολιασμών, καθώς έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά με ατυχήματα μικρών παιδιών που το αντιμετώπισαν ως παιχνίδι.

Ο αμερικάνικος οργανισμός για τα δικαιώματα του καταναλωτή ανέβασε σχετικό βίντεο, που έδειχνε ένα από αυτά τα ατυχήματα καθώς συνέβαινε. Ο διάδρομος φαίνεται σε πλήρη λειτουργία, καθώς ένα μωρό ηλικίας λίγων μηνών τον πλησιάζει, νομίζωντας πως είναι παιχνίδι. Η συνέχεια είναι τρομακτική.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Η Peloton σε ανακοίνωση της συστήνει κάτι που μοιάζει αυτονόητο, αλλά τελικά φαίνεται πως δεν είναι: Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με ανοικτό διάδρομο και κάθε ενήλικας έχει την ευθύνη να αποσυνδέει το όργανο γυμναστικής, αφού ολοκληρώσει τις ασκήσεις του.

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ