ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Φόρτωσε σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο όλο το νοικοκυριό του, από καναπέδες μέχρι ντουλάπες

0

Το φορτηγάκι F-150 της Ford έχει χαρακτηριστεί ο τύπος οχήματος που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση -και προφανώς αυτό περιλαμβάνει τη μεταφορά όλων των οικιακών σας συσκευών σε μία μόλις διαδρομή.

Αυτό ακριβώς απέδειξε ένας κάτοικος του Μεξικού πρόσφατα, όταν μετέφερε όλα -μα όλα- τα έπιπλα που είχε, στο φορτηγάκι του, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που τράβηξε ένας άλλος οδηγός και ανέβασε στο TikTok.

Χώρεσε όλο το νοικοκυριό σε ένα φορτηγάκι

Ντουλάπια, συρταριέρες, τραπέζια, καρέκλες και καναπέδες, ακόμη και ένα μεταλλικό αντικείμενο που μοιάζει με δεξαμενή βενζίνης ήταν στοιβαγμένα επάνω στο φορτηγάκι. Κι ενώ φαινόταν ότι κάποιο από τα έπιπλα θα μπορούσε να φύγει από τη θέση του και να πέσει στο δρόμο, προκαλώντας ακόμη και ατύχημα, όλα τα αντικείμενα ήταν καλά στερεωμένα με σχοινιά που τυλίγονταν γύρω από το φορτηγάκι.

Ένας χρήστης του TikTok αστειεύτηκε ότι τα πολλά χρόνια παιχνιδιού του διάσημου Tetris μπορεί να βοήθησαν τον ιδιοκτήτη του φορτηγού να τακτοποιήσει σωστά τα υπάρχοντά του.

@lapipadelapaz

Me lo borro TikTok 🤨 Pero ahí está, esta joya #mexican #power #mudanzas

♬ Oh No - Kreepa

«Δείτε πώς βοήθησε το Tetris» έγραψε στα σχόλια, προσθέτοντας: «Είναι έργο τέχνης! Πρέπει να μπει σε μουσείο».

Ένας άλλος χρήστης ανέφερε: «Αυτό είναι εξωπραγματικό. Απίστευτο το πώς το φόρτωσαν. Απίστευτο και πώς θα τα ξεφορτώσουν όλα αυτά».

Πάντως, σύμφωνα με τη Ford, το συγκεκριμένο φορτηγάκι μπορεί να μεταφέρει φορτίο που κυμαίνεται από 835 έως 1.475 κιλά.
 

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ