ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Super Mario: Ο φόβος και οι φήμες για τον θάνατό του

0

Πανικός είχε κυριαρχήσει στο διαδίκτυο για μια φήμη σχετικά με τον πιθανό επικείμενο θάνατο του Mario, του διάσημου, κοκκινωπού ιταλικού υδραυλικού που άλλαξε τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών με την κυκλοφορία του "Super Mario Bros" πριν από 35 χρόνια.

Πώς ξεκίνησαν οι φήμες

Τον Σεπτέμβριο του 2020, όπως αναφέρει το CNN, το franchise "Super Mario Bros", με την ευκαιρία της 35ης επετείου του, ξεκίνησε δύο κλασικά παιχνίδια - "Super Mario 3D All-Stars" και "Super Mario Bros 35" - για την κονσόλα Switch, ανέφερε το CNN. Τα νέα προϊόντα ήταν διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο. μέχρι την Τετάρτη (31/03).

Οι θαυμαστές του παιχνιδιού προσπαθούσαν να καταλάβουν γιατί οι πωλήσεις των νέων προϊόντων θα σταματήσαν την Τετάρτη (31/03). Πολλοί από αυτούς υπέθεσαν ότι η ημερομηνία μπορεί να σήμαινε το τέλος στην ζωή του Mario.

Ένας χρήστης του Twitter την Τετάρτη είπε: "Αντίο παλιέ μου φίλε. Στη μνήμη του Mario (1981 - 2021)".

Ένας άλλος χρήστης έγραψε "Ο κόσμος θρηνεί σήμερα, καθώς ο πιο εμβληματικός υδραυλικός του Mario πέθανε στην ηλικία των 35… κυριολεκτικά χωρίς λόγο."

Η εταιρεία ωστόσο, την Τετάρτη διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Mario νεκρό, με ένα tweet στο οποίο έγραφε:

"Ευχαριστούμε όλους όσους γιόρτασαν μαζί μας την 35η επέτειο του Super Mario Bros. Ελπίζουμε να συνεχίσετε να παίζετε και να απολαμβάνετε τις περιπέτειες του Mario και των φίλων του!"

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ