ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Πόσο νομίζετε ότι κοστίζει αυτό το PS5 με 4.5 κιλά χρυσού πάνω του

0

Είναι γνωστή η παγκόσμια έλλειψη που υπάρχει στο απόθεμα του PS5, η οποία έχει προκληθεί από την πανδημία αλλά και την άνοδο του cryptomining, όμως αν έχετε μια περιουσία στην άκρη μπορείτε να αποκτήσετε μια τέτοια κονσόλα. Η Caviar, εταιρία γνωστή για τα ακραία premium προϊόντα της που έχει την τάση να τα "χρυσώνει" και να τα πουλάει σε εξωφρενικές τιμές, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τη νέα κονσόλα της Sony.

Μόλις 9 "Golden Rock" PlayStation 5 θα κατασκευάσει η εταιρία, τα οποία θα είναι καλυμμένα με 4.5 κιλά χρυσού 18 καρατίων έκαστο. Η διαδικασία για την κάθε χρυσή κονσόλα παίρνει περίπου 4 μήνες και ξεκινάει με οκτώ διαφορετικά φύλλα χρυσού που πρέπει να πάρουν το γεωμετρικό σχήμα ούτως ώστε να θυμίζουν λίθο και να κολλήσουν πάνω στο PS5.

Το κόστος; Η τιμή του κάθε χρυσού PS5 θα ξεκινάει από τα $499.000 δολάρια για όποιον θέλει να το αποκτήσει στη συλλογή του και όχι δεν είναι τυπογραφικό λάθος με τα μηδενικά. Και αν νομίζετε πως δε θα ήταν περιζήτητη κάνετε λάθος.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή 1.342 πελάτες που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και ανάμεσά τους λέγεται πως βρίσκεται ο σούπερσταρ του NBA, LeBron James, ένας γνωστός Ρώσος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο και ένας εξίσου διάσημος Αμερικανός επιχειρηματίας από τον χώρο της πληροφορικής, των οποίων τα ονόματα για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτονται.

Αν πάλι η...τσέπη σας δεν αντέχει μια τέτοια αγορά, τότε μπορείτε να αρκεστείτε στις Carbon & Black Leather PS5 εκδόσεις της Caviar. Η συγκεκριμένη κοστίζει $5.830 και υπάρχουν 99 μοντέλα διαθέσιμα. Αν το θέλετε και με δέρμα αλιγάτορα θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω στα $8.140.

Τα χειριστήρια στην προκειμένη θα είναι ασορτί με το ντύσιμο της κονσόλας -στην περίπτωση του "Golden Rock" μοντέλου, μόνο το touchpad του DualShock 4 θα είναι επιχρυσωμένο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Να σημειωθεί πως όλες αυτές οι εκδόσεις που προαναφέραμε βασίζονται στο Digital Edition του PS5, οπότε όσοι προτιμάτε τα retail αντίτυπα καλύτερα να μείνετε μακριά.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ