ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Έπιασαν ψάρι - γίγα στη λίμνη Βόλβη - 85 κιλά

0

Ψάρι γίγα, με βάρος 85 κιλά, έπιασαν στα δίχτυα τους δύο αδέλφια, επαγγελματίες ψαράδες, στη λίμνη Βόλβη Θεσσαλονίκης, όπως φαίνεται στις απίστευτες εικόνες.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, αντικρίζοντας το ψάρι - γίγα που έπιασαν στη λίμνη Βόλβη. Ο λόγος για δύο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη που πήγαν για ψάρεμα.

Ο Αστέριος και ο Κωνσταντίνος Χρυσανίδης έπιασαν ένα ψάρι που ζύγιζε 85 κιλά. Το ανακάλυψαν το πρωί της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου 2021, όταν πήγαν να σηκώσουν τα δίχτυα που είχαν ρίξει στη λίμνη Βόλβη.

«Ηταν πολύ βαριά. Δεν το είχαμε ξανασυναντήσει ποτέ» παραδέχεται ο Αστέριος Χρυσανίδης, σε δηλώσεις του στο Thes.gr. Και πρόσθεσε: «Με τη βοήθεια του αδελφού μου καταφέραμε να τα σηκώσουμε και είδαμε το ψάρι αυτό».

Όπως εξήγησε, είναι η δεύτερη φορά που πιάνουν ένα τόσο μεγάλο ψάρι, καθώς πριν από δύο χρόνια περίπου είχαν βρει στα δίχτυα τους ένα που ζύγιζε 78 κιλά.

«Στη Βόλβη βρίσκουμε γριβάδια, πεταλούδες και άλλα ψάρια του γλυκού νερού. Αυτό είναι πολύ σπάνιο» κατέληξε ο κ. Χρυσανίδης, επισημαίνοντας ότι η λίμνη Βόλβη συνεχίζει να προσφέρει καλές ψαριές στους επαγγελματίες της περιοχής που την αγαπούν και τη σέβονται.

athensvoice.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ