ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Jürgen Burkhardt: Πώς βάζει μάσκα στο μεγαλύτερο μούσι του κόσμου

0

Ο Jürgen Burkhardt έχει τα μεγαλύτερα μούσια στον κόσμο αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να βάζει εύκολα και άνετα τη μάσκα για τον κορωνοϊό.

Ο Jürgen Burkhardt είναι ο άνθρωπος με τα μεγαλύτερα μούσια στον κόσμο. Όχι, ο άνθρωπος δεν είναι ψεύτης.

Την αλήθεια λέει, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάσκα και τον κορωνοϊό. Την ώρα που αρκετοί δηλώνουν απροθυμία να φορέσουν μάσκα, επισημαίνοντας ότι τους ενοχλεί στα γένια ή στο μουστάκι (π.χ. προκαλεί φαγούρα), ο Jürgen Burkhardt βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Εικόνες στα social media, δείχνουν τον άνθρωπο που έχει τα μεγαλύτερα μούσια στον κόσμο (τα οποία και περιποιείται με μεγάλη φροντίδα με αποτέλεσμα να διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς), να φορά με άνεση και στυλ τη μάσκα του για τον κορωνοϊό. Για να είναι ασφαλής ο ίδιος και να είναι ασφαλείς και οι γύρω του. Και ας είναι τεράστιο το μουστάκι και μακρύ το μούσι.

Γεννημένος στη Στουτγκάρδη στη Γερμανία ο Jürgen Burkhardt στήθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό του Marijan Murat και έδειξε πώς μπορεί εύκολα και γρήγορα να βάλει τη μάσκα για τον κορωνοϊό χωρίς δικαιολογίες και αναβολές.

athensvoice.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ