ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Γέφυρα καταρρέει σε ζωντανή σύνδεση, σχεδόν δίπλα στην δημοσιογράφο

0

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δίνουν τα πάντα για μερικά αποκλειστικά πλάνα και υπάρχουν και άλλοι που το αποκλειστικό έρχεται χωρίς να το περιμένουν. Αυτό συνέβη όταν η δημοσιογράφος, Amber Roberts, μετέδιδε τα νεότερα από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν την Βόρεια Καρολίνα, για το τοπικό κανάλι FOX46.

Κατά την διάρκεια της μετάδοσης και λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που βρισκόταν εκείνη και το συνεργείο της ένα κομμάτι της γέφυρας κατέρρευσε. Η δημοσιογράφος ενώ μιλάει υψώνει την φωνή της, δείχνοντας το σοκ της, ενώ τα νερά κάτω από την γέφυρα ήταν ορμητικά.

Οι υλικές ζημιές και οι καταστροφές στο οδικό δίκτυο ήταν πολλές. «Αυτή η γέφυρα είναι σαν να βουλιάζει λόγω του ύψους του νερού. Δείτε το έδαφος έχει ήδη επηρεαστεί» έλεγε εκείνη την στιγμή η δημοσιογράφος και αμέσως μετά υποχωρεί το κομμάτι της γέφυρας.

Η ρεπόρτερ ανήρτησε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο Twitter γράφοντας: «Είμαι ευγνώμων που εγώ και το συνεργείο μου είμαστε εντάξει. Στέλνω τις προσευχές μου στους ανθρώπους της περιοχής που επηρεάστηκαν από τις σημερινές πλημμύρες».

e-daily.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ