ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Το γκολ του Μαραντόνα που κατέρριψε τους νόμους της φυσικής

0

Τα ντέρμπι Νάπολι - Γιουβέντους έχουν πάντα μια άγρια ομορφιά, αλλά την περίοδο που ο Μαραντονα ήταν ηγέτης της Νάπολι μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Και αν είμαστε τυχεροί που έχουμε δει τον Ρονάλντο και τον Μέσι, φανταστείτε τι έγινε στο ματς που από τη μία ήταν η Γιουβέντους του Μισέλ Πλατινί και από την άλλη η Νάπολι του Μαραντόνα.

Η Γιουβέντους στο συγκεκριμένο ματς ήταν το φαβορί. Όμως το ματς ήταν κλειστό, δυνατό με αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, δόθηκαν και δύο κόκκινες, και μέχρι το 72ο λεπτό το σκορ ήταν 0-0.

Όμως όταν έχει μεγάλους παίκτες μέσα στο γήπεδο φτάνει μια στιγμή για να αλλάξουν όλα. Η Νάπολι κερδίζει φάουλ μέσα στη περιοχή. Το τείχος με τα ψηλά κορμιά της Γιουβέντους στήνεται απέναντι και ο Μαραντόνα αναλαμβάνει την εκτέλεση.

Η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, αλλά το θέμα δεν είναι το σκορ, αλλά η εξωπραγματική εκτέλεση του Μαραντόνα που ανάγκασε τους επιστήμονες αν ασχοληθούν με αυτήν. Η απόσταση από το τέρμα ήταν πολή κοντά και δεν δικαιολογεί την πολύ γρήγορη κάθοδος της μπάλας, όταν αυτή πέρασε πάνω από το τείχος των αμυντικών.

Για εβδομάδες στα ΜΜΕ μιλούσαν για αυτό δοκιμάζοντας να εκτελέσουν ξανά και ξανά την εκτέλεση χωρίς επιτυχία. Δείτε την μοναδική εκτέλεση από το Μέγα Μαραντόνα...

e-daily.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ