ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος προειδοποιεί: "Μάσκα ή πετσόκομμα"

0

Η ατάκα "Πώς τους πετσόκοψες" έτσι που ακούγεται από τον Γιώργο Γιαννόπουλο στην ταινία "Μικρό Ψάρι" του Γιάννη Οικονομίδη είναι μία από τις πιο δημοφιλείς του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου και εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε διάφορα χιουμοριστικά βίντεο.

Αυτή τη φορά απέκτησε... διδακτικό χαρακτήρα και χρησιμοποιήθηκε, με χιουμοριστικό ύφος μεν, αλλά για ενημερωτικό και σκοπό. Ο γνωστός ηθοποιός, που είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης, πρωταγωνιστεί σε βίντεο του Δήμου, σε μία πρωτοβουλία του για να τονιστεί η σημασία χρήσης της μάσκας στα σχολεία, λίγο πριν την έναρξη της χρονιάς.

Έτσι, εμφανίζεται να "προειδοποιεί" τους μαθητές πως θα πρέπει να φοράνε μάσκα, αλλιώς "θα σας πετσοκόψω'. Στο βίντεο εμφανίζεται και ο Δήμαρχος Ηλιουπόλεως, Γιώργος Χατζηδάκης που καλεί τους μαθητές να πάνε στο σχολείο φορώντας μάσκα.

Μάσκα ή πετσόκομμα λοιπόν:

Προσέχουμε για να μην μας πετσοκόψει | Καμπάνια ενημέρωσης | Δήμος Ηλιούπολης

«Προσέχουμε για να μην μας πετσοκόψει» 😁 Μια καμπάνια ενημέρωσης για την ανάγκη χρήσης της μάσκας αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας, από όλους.

Gepostet von Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης am Freitag, 4. September 2020


news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ