ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Οδηγός ετών 5: Πήρε το αμάξι των γονιών του και πήγε να αγοράσει Lamborghini

0

Η τοπική αστυνομία της Γιούτα έχει μια πολύ καλή ιστορία να διηγείται, καθώς αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο ένα 5χρονο αγόρι. Όπως τους "αποκάλυψε" κατευθυνόταν προς την Καλιφόρνια να αγοράσει μια Lamborghini και μάλιστα οι τσέπες του ήταν γεμάτες με 3 ολόκληρα δολάρια.

Αφηγούμενος την ιστορία, την οποία ούτε ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πιστέψει, ο αστυνομικός ανέφερε πως αρχικά σταμάτησαν το αμάξι καθώς τους φάνηκε πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Προς έκπληξή τους, επρόκειτο για έναν 5χρονο, ο οποίος ύστερα από έναν καυγά με την οικογένεια του αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Αφού η μητέρα του αρνήθηκε να του αγοράσει το πολυτελές sport αμάξι που επιθυμούσε, πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο και αποφάσισε να κατευθυνθεί προς την Καλιφόρνια. Με 3 δολάρια στην τσέπη ήταν αποφασισμένος πως θα έπαιρνε αυτό για το οποίο ξεκίνησε. Μια Lamborghini.

Το αγοράκι μπορούσε μετά βίας να δει από το μπροστινό τζάμι, ενώ οι αρχές δεν αποκάλυψαν το όνομα της οικογένειας. Παρ' όλα αυτά η μαρτυρία του αστυνομικού είναι απολαυστική.

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ