ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού - Παντρεύτηκαν στο δρόμο με ιερέα στο μπαλκόνι

0

Η 28χρονη Reilly Jennings και η 38χρονη Amanda Wheeler αποφάσισαν να μην αφήσουν τον κορονοϊό να σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους. Έτσι και το πρωί της Παρασκευής, παρά τις αντιξοότητες, παντρεύτηκαν.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί για αρχές Οκτώβρη, όμως - όπως παραδέχτηκε η Reilly στο NBC- φοβήθηκαν πως με την κατάσταση που επικρατεί θα υπήρχαν ακυρώσεις.

Όταν έμαθαν πως δεν μπορούν να παντρευτούν ούτε στο δημαρχείο οι δυό τους επιστράτευσαν όλα τα μέσα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Στέλνοντας μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, έψαξαν να βρουν κάποιον με πιστοποίηση, προκειμένου να τελέσει το μυστήριο. Έτσι ανακάλυψαν τον Wilson, ο οποίος αμέσως και δέχτηκε.

Από... το παράθυρο του τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας του, σε μια γειτονιά του Μανχάταν ο Wilson επισημοποίησε την τελετή διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας", του Gabriel Garcia Marquez.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους, με φίλους και συγγενείς να χειροκροτούν συγκινημένοι, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. "Ήταν υπέροχα", παραδέχτηκε η Jennings. "Όλα όσα αγαπώ στη Νέα Υόρκη αποτυπώθηκαν σε αυτή τη στιγμή".

Όσο για το μήνα του μέλιτος; Η Reilly και η Amanda "κάηκαν" στο Netflix.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ