ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
VIRAL

Οι καλύτερες φάρσες στην ελληνική TV (Videos)!

0

Το να κάνεις τον τηλεθεατή να γελάσει (ή και να κλάψει), είναι πιθανώς το μεγαλύτερο όπλο για να φέρεις τηλεθέαση σε ένα κανάλι. Ειδικά σε κάτι μίζερους καιρούς σαν αυτούς που ζούμε, το να μπορείς να κάνεις τον άλλον να

γελάσει είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις (και να πλουτίσεις) στην τηλεόραση. Τρανή απόδειξη οι τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, των εκπομπών του Λάκη Λαζόπουλου και τώρα τελευταία της εκπομπής Πλάκα Κάνεις. Μόνο που η φάρσα έχει τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και δεν την ανακάλυψαν εν μια νυκτί ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας. Οι ηχογραφημένες φάρσες του Λέντη, του Μετζέλου και των Πατρινών, αλλά κυρίως η εμμονή του Νίκου Μαστοράκη στο concept της Candid Camera (τόσο στην ΥΕΝΕΔ το 1972 όσο και τη δεκαετία του 90 στην ιδιωτική τηλεόραση), ανάγκασαν τύπους σαν τον αξέχαστο Βλάση Μπονάτσο να βάλουν την φάρσα από πολύ νωρίς στη ζωή μας.

Για θυμήσου τις δέκα φάρσες που μέχρι τώρα έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, με χρονολογική σειρά…

1994 – Βλάσης Μπονάτσος στον Λευτέρη Πανταζή

Εκπομπή: Άλλα Κόλπα

Με δυο λόγια: Λευτέρης Πανταζής και Ηλίας Ψινάκης βγαίνουν από τα μπουζούκια για να βρουν τις δύο Μερσεντές τους, τη μία κρεμασμένη από γερανό και την άλλη βαμμένη με σπρέι.

Το βίντεο

 

 

{dmotion}xhu5l8{/dmotion}

 

 

 

 

1996 – Βλάσης Μπονάτσος στην Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Εκπομπή: Vlass Back

Με δυο λόγια: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, όπου ένας φανατικός της θαυμαστής μπουκάρει με ένα όπλο και απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει ή θα σκοτώσει κάποιον, αν δεν τον παντρευτεί.

Το βίντεο

 

 

 

{dmotion}xhu558{/dmotion}

 

1997 – Βλάσης Μπονάτσος στον Μιχάλη Ασλάνη

Εκπομπή: Vlass Back

Με δυο λόγια: Ο γνωστός μόδιστρος οργανώνει μια επίδειξη, στην οποία συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα, μέχρι τη στιγμή που ο ίδιος ο Ασλάνης στέκεται μαζί με όλα τα μοντέλα στην πασαρέλα και κάποιος του επιτίθεται.

Το βίντεο

 

 

 

{dmotion}xhu6li{/dmotion}

 

 

1999 – Η εκπομπή ΜΠΑΜ στον ίδιο τον Χρήστο Φερεντίνο

Εκπομπή: ΜΠΑΜ

Με δυο λόγια: Ο Χρήστος Φερεντίνος προσπαθεί να σκαρώσει μια φάρσα, μετατρέποντας ένα σπίτι σε αστυνομικό τμήμα. Μέχρι που εμφανίζονται κανονικοί αστυνομικοί και του ζητάνε τα ρέστα.

Το βίντεο

 

 

{dmotion}xhu5il{/dmotion}

 

2000 – Χρήστος Φερεντίνος στον Σωτήρη Καλυβάτση

Εκπομπή: ΜΠΑΜ

Συνεργός: Αντώνης Κανάκης

Με δυο λόγια: Κανάκης και Καλυβάτσης τρώνε σε ένα εστιατόριο μέχρι που μία θαυμάστρια του Καλυβάτση τού κάνει χοντρό πέσιμο. Ο ίδιος αντιστέκεται αλλά η κοπέλα επιμένει να του την πέφτει.

Το βίντεο

 

 

{dmotion}xhu59e{/dmotion}

 

 

και

 

 

{dmotion}xhu5bh{/dmotion}

 

 

2000 – Χρήστος Φερεντίνος στον Γιώργο Ανατολάκη

Εκπομπή: ΜΠΑΜ

Συνεργοί: Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Γρηγόρης Γεωργάτος

Με δυο λόγια: Κινέζος επιχειρηματίας καλεί τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού για να κλείσουν μια συμφωνία για ένα διαφημιστικό. Έξω από τα νερά του, ο βουλευτής πλέον Γιώργος Ανατολάκης δεν ξέρει πώς να αντιδράσει όταν φτάνουν να τον ξυρίσουν επιτόπου.

Το βίντεο

 

 

 

 

{dmotion}xhu4sz{/dmotion}

 

 

 

 

{dmotion}xhu4yl{/dmotion}

 

 

Farsa Ferentinou ston Anatolaki Part 2 by octopusmike

2000 – Χρήστος Φερεντίνος στον Πρόδρομο Καθηνιώτη

Εκπομπή: ΜΠΑΜ

Συνεργός: Γιώργος Τσάκας (ο κουμπάρος)

Με δυο λόγια: Πρόδρομος και Τσάκας πάνε για σκοποβολή με καραμπίνες μέχρι που ο Πρόδρομος ρίχνει μια τουφεκιά και κατεβάζει ένα ολόκληρο ελικόπτερο. Ο τύπος τα παίζει τελείως και λούζει τον Φερεντίνο με μπινελίκια πριν καταφέρει να ηρεμήσει.

Το βίντεο

 

 

 

 

{dmotion}xhu5n5{/dmotion}

 

 

 

2009 – Γιώργος Μητσικώστας στον Σάκη Ρουβά

Εκπομπή: Ο Γιώργος σφύριξε

Με δυο λόγια: Ο Γιώργος Μητσικώστας ως άλλος Μίκης Θεοδωράκης παίρνει τηλέφωνο τον Σάκη Ρουβά και του ζητάει να τραγουδήσει μια διασκευή του Άξιον Εστί στη Eurovision. Και η απάντηση του Σάκη είναι.. «Εεεεεε… ουάου».

Το βίντεο

 

{dmotion}xhu5eb{/dmotion}

 

 

 

2009 – Γιώργος Μητσικώστας στην Έφη Θώδη

Εκπομπή: Ο Γιώργος σφύριξε

Με δυο λόγια: Ο Μητσικώστας παριστάνει τον Καραμανλή και η Έφη Θώδη, αν και ψυλλιασμένη στην αρχή, πέφτει στην παγίδα του. Της προτείνει βουλευτική θέση και εκείνη υπόσχεται λαοθάλασσες ψηφοφόρων.

Το βίντεο

 

 

 

{dmotion}xhu5fm{/dmotion}

 

 

2011 – Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος σε ανυποψίαστη κοπέλα

Εκπομπή: Πλάκα Κάνεις

Συνεργός: Ο γκόμενος της κοπέλας

Με δυο λόγια: Η επικότερη φάρσα μέχρι τώρα, με τον τύπο να υπακούει στις προσταγές των συντελεστών της εκπομπής και να κάνει τον καρνάβαλο μπροστά στα μάτια της κοπέλας του, για να κερδίσει 4000 ευρώ.

Το βίντεο

 

 

 

 

{dmotion}xhu5pf{/dmotion}

 

 

Και εις ανώτερα…!

 

 

 

 

 

 

B.j

otherside.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ