ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google μετανόμασε το Bard σε Gemini και λάνσαρε τη νέα έκδοση Ultra 1.0

0

Η Google άλλαξε όνομα στην εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης της Bard και πλέον ονομάζεται Gemini, ενώ λάνσαρε και τη νέα έκδοση Ultra 1.0.

Όπως ανακοινώθηκε, με το Ultra 1.0, το Gemini Advanced είναι πολύ πιο ικανό σε εξαιρετικά σύνθετες εργασίες, όπως ο προγραμματισμός, ο επαγωγικός συλλογισμός, η παρακολούθηση εξειδικευμένων οδηγιών και η συνεργασία σε δημιουργικά έργα.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα συνομιλίας με το Gemini σε περισσότερες από 40 γλώσσες και σε περισσότερες από 230 χώρες και γεωγραφικές περιοχές.

Το Gemini Advanced όχι μόνο επιτρέπει οι χρήστες να πραγματοποιούν εκτενέστερες και λεπτομερέστερες συνομιλίες, αλλά κατανοεί καλύτερα το ευρύτερο πλαίσιο μέσα από προηγούμενες ερωτήσεις.

Για παράδειγμα:

-Το Gemini Advanced μπορεί να γίνει ο προσωπικός δάσκαλός των πολιτών – δημιουργώντας βήμα προς βήμα οδηγίες, δείγματα διαγωνισμάτων ή κύκλους συζητήσεων που ανταποκρίνονται στο δικό σας στυλ μάθησης.

-Μπορεί να βοηθήσει με πιο προχωρημένα σενάρια κωδικοποίησης, λειτουργώντας ως φορέας ανταλλαγής ιδεών και βοηθώντας σας να αξιολογήσετε διαφορετικές προσεγγίσεις κωδικοποίησης.

-Μπορεί να βοηθήσει τους ψηφιακούς δημιουργούς να περάσουν από την ιδέα στην υλοποίηση, δημιουργώντας φρέσκο περιεχόμενο, αναλύοντας τις πρόσφατες τάσεις και επινοώντας βελτιωμένους τρόπους για να αυξήσουν το κοινό τους.

«Αυτή η πρώτη έκδοση του Gemini Advanced αντικατοπτρίζει την πρόσφατη πρόοδό μας στη συλλογιστική της AI και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Καθώς προσθέτουμε νέα, αποκλειστικά χαρακτηριστικά, οι χρήστες του Gemini Advanced θα έχουν πρόσβαση σε διευρυμένες πολυμορφικές δυνατότητες, περισσότερα, πιο διαδραστικά χαρακτηριστικά κωδικοποίησης, δυνατότητες βαθύτερης ανάλυσης δεδομένων και ακόμη περισσότερα. Το Gemini Advanced είναι διαθέσιμο σήμερα σε περισσότερες από 150 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, στα αγγλικά, ενώ με την πάροδο του χρόνου θα το αναπτύξουμε σε περισσότερες γλώσσες», είπε χαρακτηριστικά η Sissie Hsiao, αντιπρόεδρος και γενική διευθύντρια, της Gemini experiences (πρώην Bard).

newsbeast.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ