ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

YouTubers έφτιαξαν “το μεγαλύτερο laptop του κόσμου“ - Δείτε το βίντεο

0

Ο σκοπός των laptop είναι φυσικά η φορητότητα που προσφέρουν σε συνδυασμό με τις επιδόσεις τους και συνήθως τα μεγαλύτερα που κυκλοφορούν είναι γύρω στις 17 ίντσες.

Γιατί να φτιάξει κανείς ένα μεγαλύτερου μεγέθους laptop; Γιατί απλά μπορεί και σε αυτό το ερώτημα απάντησε ένα ζευγάρι YouTubers, οι "Evan and Katelyn" -όπως λέγεται το κανάλι τους που αριθμεί πάνω από 1.36 εκατομμύρια συνδρομητές.

Έκατσαν λοιπόν και κατασκεύασαν το δικό τους DIY laptop-γίγας που το αποκαλούν ως "το μεγαλύτερο laptop του κόσμου", το οποίο φέρει μια 43 ιντσών οθόνη, ένα γιγαντιαίο πληκτρολόγιο και trackpad, ενώ εντός του είναι εξοπλισμένο με έναν Intel NUC 11 που φέρει πάνω έναν επεξεργαστή  Intel Core i7-1165G7 και μια Nvidia RTX 2060. Με λίγο λόγια μπορεί να τρέξει άνετα το Elden Ring για παράδειγμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που συνάντησαν ήταν η τροφοδότηση αυτού του γιγαντιαίου "laptop" καθώς στο σασί του έπρεπε να χωρέσουν τρεις μπαταρίες, τη "κεντρική μονάδα" του, καθώς και να περάσουν οι RGB λωρίδες που το ντύνουν γύρω-γύρω και του δίνουν ένα άκρως 'gaming' look.

Το αποτέλεσμα που θα δείτε παρακάτω είναι ένα τέρας μεγέθους laptop, που τελικά ζυγίζει περίπου 45 κιλά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ