ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung πιστεύει ότι μπορεί να διαθέσει το Android 14 στα smartphone της ακόμα πιο γρήγορα

0

Η Samsung συνεχίζει να δείχνει σε όλους (σχεδόν) τους android κατασκευαστές, το πώς πρέπει να γίνονται οι ενημερώσεις της πλατφόρμας της Google.

Ο λόγος είναι ότι τα smartphones και τα tablets της εταιρείας βρίσκονται μεταξύ των πρώτων ελάχιστων συσκευών Android που έλαβαν το Android 13, αμέσως μετά τα Pixel smartphones της Google.

Φαίνεται πάντως ότι ο νοτιοκορεατικός κατασκευαστής smartphone δεν έχει καμία πρόθεση να επαναπαυτεί στις δάφνες του και τώρα σχεδιάζει να εμπλακεί σε μια μάχη... με τον εαυτό του. Και αυτό διότι η εταιρεία εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία της να κυκλοφορήσει την ενημέρωση στο Android 14 τον επόμενο χρόνο ακόμη πιο γρήγορα από ό,τι είδαμε με το Android 13 και το περιβάλλον One UI 5 στους χρήστες των μοντέλων της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η κυκλοφορία του One UI 5 της Samsung πρόλαβε την Google στην υποστήριξη των emoji Unicode 15 και έφτασε πρόσφατα στο προσιτά οικονομικό Galaxy A52, μόλις λίγες ημέρες μετά την ενημέρωση που έλαβε η ναυαρχίδα της σειράς Galaxy S22. Η εταιρεία αναφέρει ότι άλλες συσκευές όπως το Galaxy A32 και το Tab S7, θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέχρι το τέλος του έτους.

Η Samsung λέει ακόμα ότι σχεδιάζει να ξεπεράσει τον εαυτό της και να παραδώσει την ενημέρωση στο Android 14 ακόμη πιο γρήγορα το 2023. Δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το πώς σκοπεύει να το κάνει αυτό, αλλά γίνεται λόγος για συνεργασία με τη Google και αξιοποίηση των σχολίων που δέχεται από τους χρήστες προκειμένου να εκπληρώσει την υπόσχεσή της με το (πιθανόν) One UI 6. Αναμενόμενα η Samsung καυχιέται για το πόσο γρήγορα η ομάδα της δημιούργησε το One UI 5 μετά την κυκλοφορία του Android 13 από τη Google, σε χρόνο γρηγορότερο όχι μόνο από άλλες OEM Android συσκευές αλλά ακόμη και από τις προηγούμενες ενημερώσεις λογισμικού που κυκλοφόρησε η ίδια.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ