ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έλον Μασκ: «Σύντομα» καταργεί το όριο των 280 λέξεων στο Twitter – Θα επιτρέπει μεγαλύτερες αναρτήσεις

0

Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να κάνει μεγάλες αλλαγές στο Twitter κι αν μέχρι τώρα έχει πάρει πίσω πολλές ιδέες του, φαίνεται να πρόκειται να πραγματοποιήσει μία που δεν είναι δική του, αλλά έπεσε στο τραπέζι χρόνια πριν σκεφτεί να αποκτήσει την πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να καταργήσει το όριο των 280 λέξεων, με αποτέλεσμα να επιτρέπει μεγαλύτερες αναρτήσεις, που δεν θα χρειάζεται να περιέχουν μέσα tweets, με αποτέλεσμα να δημιουργείται χάος.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, όταν το Twitter ξεκίνησε τη λειτουργία του για πρώτη φορά το 2006, τα τιτιβίσματα περιορίζονταν στους 140 χαρακτήρες, κάτι που ήταν αρκετά περιοριστικό για τους χρήστες. Αλλά το 2018, διπλασίασε αυτό το όριο στους 280 χαρακτήρες για να διευκολύνει τους χρήστες να «εκφραστούν».

Μάλιστα, μία χρήστης, ονόματι Τζέιν Μάντσουν Γουόνγκ διέρρευσε ένα κείμενο για το πώς θα έμοιαζαν τα άρθρα στο Twitter στο μέλλον, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσαν να έχουν τη δική τους ειδική ενότητα στην εφαρμογή. «Το Twitter εργάζεται για τα “Άρθρα Twitter” και τη “Δυνατότητα νέας μακράς μορφής στο Twitter”», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, τον περασμένο Ιούνιο, αυτή η δυνατότητα εμφανίστηκε να εξελίσσεται μέσω του «Twitter Notes», το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να δημοσιεύουν κείμενα έως και 2.500 λέξεων. Οι σημειώσεις αυτές λοιπόν, επέτρεπαν στους χρήστες να δημοσιεύουν κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο, και ενσωματωμένα tweets σε ένα μόνο κομμάτι περιεχομένου, ακόμη και να το επεξεργαστούν στη συνέχεια.

newsbeast.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ