ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο κλώνος του Dynamic Island για το Android σαρώνει με κολοσσιαίο αριθμό downloads

0

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του iPhone 14 Pro, το περίφημο Dynamic Island έφτασε και στο…Android, μέσα από μια εφαρμογή που προσομοιώνει τη λειτουργία του.

Τελικά φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό των νέων iPhone έγινε πραγματικά ανάρπαστο στην Android κοινότητα, με πολλούς χρήστες να έχουν την περιέργεια να το δοκιμάσουν. Κάπως έτσι, το dynamicSpot, η προαναφερθέντα εφαρμογή-κλώνος, έφτασε σε χρόνο μηδέν έναν τεράστιο ορόσημο στο Google Play Store, ξεπερνώντας τώρα τον γιγαντιαίο αριθμό των 1.000.000 λήψεων. Παράλληλα, η εφαρμογή είναι και μέσα στο Top 10 της γνωστής πλατφόρμας APKMirror που σημαίνει ότι την κατεβάζουν και αμέτρητοι κάτοχοι Android συσκευών χωρίς Play Store, όπως μπορεί να είναι για παράδειγμα οι ναυαρχίδες της Huawei.

Με την εφαρμογή του developer Jawomo να γίνεται τόσο δημοφιλής, είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για την ιδέα της Apple. Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, να δούμε περισσότερους κατασκευαστές Android smartphones να ετοιμάζουν native υλοποιήσεις. Για παράδειγμα, σας έχουμε ενημερώσει ότι developers του MIUI της Xiaomi εργάζονται ήδη σε παρόμοιες υλοποιήσεις και έτσι ενδέχεται να δούμε κάτι επίσημο στο επερχόμενο Redmi K60. Αν αναλογιστούμε ότι και η Samsung δανείστηκε ιδέες από την οθόνη κλειδώματος του iOS 16, ίσως να μη βρίσκεται εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας και κάτι σαν το Dynamic Island για τις ναυαρχίδες του κορεατικού κολοσσού.

Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε και εσείς το ‘Dynamic Island – dynamicSpot’ στην Android συσκευή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ