ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το iOS 16 δε θα σας αφήνει να κρύψετε τα λάθη σας στα μηνύματα

0

Μια από τις νέες προσθήκες που θα φέρει το πολυαναμενόμενο iOS 16 στα συμβατά iPhone μοντέλα είναι η δυνατότητα επεξεργασίας μηνυμάτων που έχουν σταλεί μέσω του iMessage. Ωστόσο, η τελευταία developer beta που έγινε διαθέσιμη πριν μερικά εικοσιτετράωρα, επιβεβαιώνει πως ναι μεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τα λάθη σας, αλλά δε θα μπορείτε να τα κρύψετε εντελώς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέχρι πρότινος τα επεξεργασμένα μηνύματα ερχόντουσαν απλά με μια ειδική επισήμανση, η οποία ενημέρωνε τον παραλήπτη πως το μήνυμα που έλαβε έχει δεχθεί επεξεργασία. Μετά το τελευταίο update, τα μηνύματα αυτά φέρουν πλέον και ένα ειδικό ιστορικό επεξεργασίας, το οποίο ο παραλήπτης μπορεί να ενεργοποιήσει για να μάθει τι έγραφε αρχικά το μήνυμα που έλαβε. Μάλιστα, το ιστορικό διατηρεί όλες τις προηγούμενες τροποποιήσεις και όχι μόνο την τελευταία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από τις δοκιμές του μέσου The Verge, οι οποίες δείχνουν πως θα δουλεύει στην πράξη το χαρακτηριστικό.

Φυσικά, παρόλο που τα ορθογραφικά σας θα είναι εκεί για να σας στοιχειώνουν, η λειτουργία του ιστορικού ήταν άκρως απαραίτητη προσθήκη για να συνοδεύσει το νέο χαρακτηριστικό της επεξεργασίας μηνυμάτων. Ειδάλλως, θα μπορούσαν να γίνουν μέχρι και απάτες, με τυχόν προσβλητικά ή παραπλανητικά μηνύματα που θα άλλαζαν εκ των υστέρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την ενημέρωση αυτή η Apple άλλαξε και το χρονικό περιθώριο που δίνει για τη διαγραφή ενός μηνύματος, ο οποίος μειώθηκε από τα 15 λεπτά σε μόλις 2 λεπτά.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ