ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PS5: Έρχονται σύντομα περισσότερα χρώματα για τα επίσημα καλύμματα

0

Πέρυσι το Δεκέμβριο σας είχαμε ενημερώσει για τα επίσημα πολύχρωμα καλύμματα του PS5, μέσα από τα οποία η Sony επιτρέπει στους κατόχους της next-gen κονσόλας να τη φέρουν στα μέτρα τους και να αλλάξουν το λευκό για το χρώμα που τους αρέσει περισσότερο.

Αρχικά, έκαναν τον ντεμπούτο τους τα Midnight Black και Cosmic Red χρώματα, με την εταιρία να υπόσχεται πως και τα Nova Pink, Galactic Purple και Starlight Blue βρίσκονται προ των πυλών. Τώρα, η στιγμή έφτασε, αφού η Sony έκανε γνωστό πως μέσα στον Ιούνιο θα γίνει διαθέσιμη ολόκληρη η γκάμα χρωμάτων των πλαϊνών καλυμμάτων του PS5 σε επιλεγμένες περιοχές. Αρχικά θα έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν οι πελάτες στην Αμερική, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στη Γερμάνια, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία και στο Λουξεμβούργο μέσα από το direct.playstation.com.

Να σας ενθυμίσουμε πέρα από τα καλύμματα, οι gamers έχουν ήδη περισσότερες επιλογές και για το DualSense χειριστήριο. Συγκεκριμένα, η γκάμα χρωμάτων της περιλαμβάνει εδώ και καιρό το κόκκινο και το μαύρο, καθώς και τα μπλε, ροζ και μωβ που αντιστοιχούν στα νέα πλαϊνά καλύμματα.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ