ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Λένε πως όλα τα iPhone 14 θα έχουν 120hz και 6GB RAM

0

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγονται έντονες φήμες για τα iPhone 14 της Apple, ενώ άλλοι διαρρέουν πολλές πληροφορίες. Πριν μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε πως η εταιρία πρόκειται μετά από αρκετά χρόνια να αναβαθμίσει τις κάμερες στα iPhone 14 PRO και iPhone 14 PRO Max, με έναν 48 MP αισθητήρα.

Εδώ και καιρό ακούγεται πως η Apple δεν πρόκειται φέτος να βγάλει “mini” μοντέλο, αλλά πρόκειται να διαθέσει ένα iPhone 14 Max μοντέλο μαζί με τα iPhone 14, iPhone 14 PRO και iPhone 14 PRO Max. Αυτό φαίνεται πως είναι το σκεπτικό της εταιρίας, καθώς το iPhone 13 mini δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της. Τώρα, σύμφωνα με τον αναλυτή Jeff Pu η Apple θέλει να κάνει τα PRO και τα “μη PRO” μοντέλα της, παρόμοια όσον αφορά την οθόνη και τη RAM τους.

Έτσι, λέει πως όλα τα iPhone 14 θα έχουν 120hz αυτή τη φορά, καθώς και 6GB RAM. Προηγουμένως ο Pu είχε μεταφέρει πως τα PRO μοντέλα θα ερχόντουσαν με 8GB RAM, αλλά αυτό φαίνεται πως πλέον δεν ισχύει. Επίσης, λέει ότι τα PRO θα ξεκινούν από τα 256GB, ενώ τα δύο “απλά” μοντέλα με 64GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, μένει μόνο να δούμε τι άλλες διαφορές θα έχουν μεταξύ τους τα τέσσερα τηλέφωνα, ποια τα πλεονεκτήματα για να πάρει κάποιος το iPhone 14 PRO και PRO MAX, εκτός από τα 48MP στον αισθητήρα;

Έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μπροστά μας για να μάθουμε, οπότε λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ