ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Samsung μας δείχνει πως δοκιμάζει την αντοχή των Galaxy Z Fold 3 και Flip 3

0

Μέσω ενός νέου βίντεο, έχουμε μια πρώτη ματιά από τις αυστηρές δοκιμές που περνούν οι συσκευές πριν διατεθούν στην αγορά

Κατά την αποκάλυψή τους, η Samsung παρουσίασε τα Galaxy Z Fold 3 και Flip 3 ως τα πρώτα αδιάβροχα αναδιπλούμενα smartphone και σήμερα, μας δείχνει τις δοκιμές που κάνει ώστε οι συσκευές να αντέχουν αρκετά χρόνια χρήσης. Μέσω ενός νέου βίντεο, έχουμε μια πρώτη ματιά από τις αυστηρές δοκιμές που περνούν οι συσκευές πριν διατεθούν στην αγορά.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίου τύπου, τα Galaxy Z Fold 3 και Flip 3 πρέπει να αντέξουν 200,000 διπλώσεις χωρίς καμία φθορά - αυτό μεταφράζεται σε 100 ξεδιπλώματα την ημέρα για πάνω από 5 χρόνια. Οι δοκιμές σε θαλάμους περιβάλλοντος επιβεβαιώνουν πως τα κινητά θα λειτουργούν σε ακραία καιρικά φαινόμενα, σε ξηρό ή υγρό περιβάλλον και σε ζέστη ή κρύο.

Τα Galaxy Z Fold 3 και Flip 3 πρέπει επίσης να αντέξουν βύθιση σε νερό και εκτενή χρήση με το S Pen. Βέβαια όπως είναι αναμενόμενο, τα ψιλά γράμματα του βίντεο προτείνουν στους χρήστες να μη βυθίσουν το κινητό τους σε νερό θαλάσσης ή πισίνας, λόγω των χημικών που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση του νερού.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ