ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Microsoft κάνει tease τα Windows 11 κυκλοφορώντας 11-λεπτό βίντεο με τους ήχους εκκίνησης των Windows

0

Η Microsoft επιστρέφει κάνοντας tease τα Windows 11, με ένα νέο βίντεο στο YouTube διάρκειας 11 λεπτών, με μια συλλογή από ήχους εκκίνησης από διάφορες εκδόσεις των Windows. Όλοι οι ήχοι του βίντεο επιβραδύνθηκαν κατά 4000% με τη Microsoft να τοποθετεί το βίντεο ως ένα χαλαρωτικό κλιπ για όσους είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη εκδήλωση της εταιρείας στις 24 Ιουνίου.

    Αντιμετωπίζετε προβλήματα χαλάρωσης επειδή είστε πολύ ενθουσιασμένοι για την εκδήλωση της Microsoft στις 24 Ιουνίου; Κάντε μια αργή αναδρομή στο παρελθόν με ήχους εκκίνησης από τα Windows 95, XP και 7 οι οποίοι έχουν επιβραδυνθεί κατά 4000%.

Κατά πάσα πιθανότητα η Microsoft θέλει να ενημερώσει υποσυνείδητα τους χρήστες ότι τα Windows 11 θα έχουν έναν νέο ήχο εκκίνησης, ή όποια κι αν είναι η επόμενη έκδοση των Windows. Η Microsoft γενικότερα έχει αναφερθεί πρόσφατα σε «μια νέα έκδοση Windows» και έχει δώσει αρκετές ενδείξεις ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θα ονομαστεί Windows 11.

Μεταξύ αυτών των ενδείξεων είναι η ώρα της εκδήλωσης, 11:00 AM ET (18:00 ώρα Ελλάδος) αλλά και η πρόσκληση της εκδήλωσης που περιέχει ένα παράθυρο που δημιουργεί μια σκιά με ένα περίγραμμα που μοιάζει πολύ με τον αριθμό 11. Τα στελέχη της Microsoft έχουν επίσης μιλήσει για την «επόμενη γενιά Windows» πριν μήνες, και είναι σαφές ότι η εταιρεία τις ερχόμενες εβδομάδες θα δίνει όλο και περισσότερες πληροφορίες.

Αναμένεται από τη Microsoft να ανακοινώσει μια νέα έκδοση με σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον του χρήστη. Η Microsoft εργάζεται πάνω στο project Sun Valley, στο οποίο η εταιρεία αναφέρεται ως μία «σαρωτική οπτική αναζωογόνηση» των Windows. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και αυτές που θα γίνουν και στο Windows Store.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ