ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13: Νέες αποκαλύψεις για τα specs τους - Μεγαλύτερη μπαταρία και 120Hz οθόνη

0

Οι φήμες των νέων iPhone δεν σταματούν σχεδόν ποτέ και περίπου τέτοιο καιρό αρχίζουμε να μαθαίνουμε με λεπτομέρειες τι αναβαθμίσεις θα φέρει η επόμενη φουρνιά. Ο αξιόπιστος αναλυτής και leaker Ming-Chi Kuo, επιβεβαίωσε πάνω-κάτω τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone του 2021, τα οποία θα συνεχίσουν με το ίδιο μέγεθος για ακόμη μια χρονιά -κάτι που σημαίνει ότι το mini μοντέλο θα δώσει το παρόν, παρά το ότι ο προκάτοχός του δεν πούλησε όσο θα ήθελε η Apple.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύθηκαν στο MacRumors, ο Kuo υποστηρίζει ότι όλα τα μοντέλα iPhone 13 θα φέρουν μικρότερο notch στην οθόνη. Στα iPhone 13 Pro και Pro Max μοντέλα θα συναντήσουμε -επιτέλους- οθόνη με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, η οποία θα είναι τύπου LTPO χαμηλότερης κατανάλωσης.

Ουσιαστικά τα δύο Pro μοντέλα θα φέρουν τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας καλύτερης ultrawide κάμερας με γρηγορότερο f/1.8 αισθητήρα με autofocus.

Μαζί με την χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας οθόνη, όλα τα μοντέλα θα εξοπλιστούν με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες, αναβαθμίζοντας έτσι έναν τομέα που η Apple χωλαίνει κατά πολλούς, ωστόσο λέγεται ότι θα προσθέσει λίγο παραπάνω βάρος στις συσκευές. Αυτό έγινε χάρη σε μερικές σχεδιαστικές επιλογές που πραγματοποίησαν οι μηχανικοί στο Κουπερτίνο ενσωματώνοντας το slot της SIM στο logic board και μειώνοντας το πάχος μερικών εξαρτημάτων του Face ID.

Ο Kuo δεν επιβεβαιώνει όμως άλλες φήμες που μετέφερε το Bloomberg, οι οποίες ήθελαν την Apple να σκέφτεται να συμπεριλάβει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη. Ωστόσο, αναφέρει ότι η εταιρία δεν σκέφτεται να πάρει την ιδέα του TouchID στο power button όπως έκανε στο νεότερο iPad Air.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ