ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το iPhone 12 mini αντιπροσωπεύει μόλις το 5% των συνολικών πωλήσεων iPhone το πρώτο μισό του Ιανουαρίου

0

Η Counterpoint Research αναφέρει ότι τηλέφωνα άνω των 6’’, όπως τα iPhone 12, 12 Pro και 12 Pro Max, ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα μικρότερα μοντέλα iPhone 12 mini των 5.4’’ στις αρχές του χρόνου. Οι σχετικά χαμηλές πωλήσεις του iPhone 12 mini ίσως οφείλονται στο γεγονός πως οι καταναλωτές απομακρύνονται από τις μικρότερες οθόνες και επιλέγουν πλέον μεγαλύτερα μεγέθη smartphone.

Οι αναφορές για τις χαμηλές πωλήσεις iPhone 12 mini άρχισαν να εμφανίζονται στις αρχές του Ιανουαρίου και την περασμένη εβδομάδα ο αναλυτής της JP Morgan, William Yang, δήλωσε πως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει την Apple να μειώσει πλήρως την παραγωγή το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και οι πωλήσεις να συνεχιστούν από τις ήδη υπάρχουσες προμήθειες συσκευών.

Τον περασμένο μήνα, η Apple ανακοίνωσε τα κέρδη τριμήνου για πρώτη φορά μετά την κυκλοφορία του iPhone 12 τον Οκτώβριο. Παρόλο που η Apple δεν αποκάλυψε συγκεκριμένα στοιχεία πωλήσεων για κάθε ένα από τα μοντέλα της σειράς iPhone, η εταιρία ανέφερε έσοδα $65,60 δισεκατομμύρια μόνο για το τμήμα των iPhone. Αυτό αποτελεί και ένα νέο τριμηνιαίο ρεκόρ.


insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ