ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ρουμάνος υπουργός λανσάρει το τέλειο πουκάμισο για εμβολιασμό

0

Την παράσταση έχει κλέψει ένας υπουργός στη Ρουμανία, ο οποίος πήγε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ο Σορίν Σιμπεάνου είναι υπουργός Παιδείας στη Ρουμανία και έχει γίνει viral για το πουκάμισο που φορούσε την ώρα που εμβολιάστηκε.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από τη στιγμή του εμβολιασμού, ο Ρουμάνος υπουργός κατεβάζει το ειδικά αποσπώμενο τμήμα στο πουκάμισο, αποκαλύπτοντας το σημείο στο μπράτσο, το οποίο θα τρυπηθεί από τη βελόνα. Την ώρα που συνάδελφοί του βάζουν και βγάζουν το πουκάμισο, εκείνος με μια απλή κίνηση είναι έτοιμος να λάβει το εμβόλιο.

Από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα, η Ρουμανία μετρά 706.475 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, την ώρα που οι νεκροί από Covid-19 έχουν φθάσει τις 17628. Υπενθυμίζεται ότι η Ρουμανία είναι ένα από τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα λάβει μειωμένες δόσεις από το εμβόλιο της Pfizer.

Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Αντρέι Μπάτσου, «η Ρουμανία θα παραλάβει το 50% του προγραμματισμένου όγκου αυτήν την εβδομάδα και οι προμήθειες θα βελτιωθούν σταδιακά, με τις παραδόσεις να μην επιστρέφουν σε κανονικά επίπεδα έως τα τέλη Μαρτίου».

Ρουμάνος υπουργός πήγε να εμβολιαστεί για κορωνοϊό και έγινε viral - Τι είπε για το πουκάμισο

Με τον «θόρυβο» που προκλήθηκε στα social media -και όχι μόνο- για το πουκάμισο που φορούσε, ο Σορίν Σιμπεάνου πέρασε στην... αντεπίθεση.

«Είμαι ένας από αυτούς που είναι ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την πράξη του εμβολιασμού από όλες τις απόψεις» ανέφερε με νόημα. Και εξήγησε ότι δεν επέλεξε τυχαία το συγκεκριμένο πουκάμισο. Όπως είπε, στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκστρατείες του ΟΗΕ σε δεκάδες χώρες του πλανήτη.

«Έχω επισκεφθεί περισσότερες από 70 χώρες όπου απαιτούνταν συγκεκριμένοι εμβολιασμοί για αυτές τις περιοχές. Οπότε κατάφερα να προετοιμαστώ και για αυτήν την περίσταση» κατέληξε ο Ρουμάνος υπουργός.

Οι εικόνες από τον εμβολιασμό του υπουργού Παιδείας της Ρουμανίας Σορίν Σιμπεάνου και η στιγμή που κατεβάζει το τμήμα στο πουκάμισό του για να εμβολιαστεί, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

athensvoice.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ