ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Apple και Hyundai πολύ κοντά σε συμφωνία για ηλεκτρικό αυτοκίνητο

0

Η ανατάραξη στους κόλπους της αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να εξελιχθεί σε σεισμό, αφού οι έως τώρα φήμες περί συνομιλιών Hyundai και Apple φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από απλή διερεύνηση συνεργασίας. Όπως αναφέρουν κορεατικές πηγές μέσω του Reuters, Apple και Hyundai συντάσσουν ήδη το συμβόλαιο μίας συνεργασίας για αυτόνομα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί τον Μάρτιο.

Οι πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο για ένα εργοστάσιο της Kia στην πολιτεία Georgia των ΗΠΑ, το οποίο θα παράγει 100.000 ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2024, με τελικό στόχο τα 400.000 οχήματα. Το 2022 θα κάνει την εμφάνισή του ένα Apple car σε beta μορφή.

Apple και Hyundai τηρούν σιγή ιχθύος, μετά την επιβεβαίωση της Hyundai πως βρίσκεται σε συνομιλίες με την Apple και την αφαίρεση των συγκεκριμένων posts αμέσως έπειτα, αφού βέβαια η μετοχή της Hyundai πρόλαβε να δει αύξηση περίπου 20%. Παραμένει άγνωστο σε πιο βαθμό θα φτάσει η συνεργασία των δύο εταιριών και τι ακριβώς θα παράσχει η Apple σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, τα σχέδια της στον τομέα των αυτόνομων ηλεκτρικών αυτοκινήτων φαίνεται πως προχωρούν.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ