ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το YouTube θα παίζει σύντομα περισσότερες διαφημίσεις

0

Μεγάλες αλλαγές στον τομέα των διαφημίσεων του YouTube έρχονται σύντομα. Η δημοφιλής πλατφόρμα μέσω μίας αναβάθμισης στους όρους χρήσης η οποία πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, αποκάλυψε πως “οι διαφημίσεις θα μπορούν πλέον να εμφανίζονται σε videos από κανάλια που δεν ανήκουν στο YouTube Partner Program (YPP) και θα αρχίσουμε να τοποθετούμε σταδιακά διαφημίσεις σε videos αρκετά ασφαλή για τα brands”.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ακόμα κι αν ο δημιουργός του video δεν έχει επιλέξει να έχει έσοδα από το συγκεκριμένο video – απορρίπτοντας ουσιαστικά τις διαφημίσεις - , το YouTube θα προβάλει διαφημίσεις πάραυτα. Έτσι, όχι μόνο οι χρήστες θα βλέπουν περισσότερες διαφημίσεις, αλλά και ο δημιουργός δε θα αμείβεται για αυτές. Μάλιστα στερεί από το δημιουργό την επιλογή του να μη δείχνει διαφημίσεις στο video του.

    Αυτό είναι ένα μέρος των συνεχών επενδύσεών μας σε νέες λύσεις, όπως οι διαφημίσεις του Home Feed, για να βοηθήσουμε τους διαφημιστές να ωφεληθούν από την πλήρη κλίμακα του YouTube για να συνδεθούν με το κοινό τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Η νέα αλλαγή πραγματοποιείται ήδη σταδιακά σε κανάλια των ΗΠΑ και αναμένεται να φτάσει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα από τα μέσα του 2021.
 

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ