ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple λέγεται πως χρησιμοποιεί ανταλλακτικά του iPad για το iPhone 12 Pro για την κάλυψη των ελλείψεων

0

Σύμφωνα με δύο πηγές της ιστοσελίδας Nikkei Asia Review, η Apple χρησιμοποιεί ανταλλακτικά μέρη του iPad για να καταπολεμήσει τις ελλείψεις που έχουν προκύψει. Η ζήτηση για το iPhone 12 Pro ήταν υψηλότερη από το αναμενόμενο με το θέμα των ελλείψεων να επικεντρώνεται κυρίως στα chip τροφοδοσίας και τα εξαρτήματα του LiDAR φακού. Η χρήση ανταλλακτικών iPad έχει επηρεάσει δύο εκατομμύρια μονάδες iPad, καταστρέφοντας ουσιαστικά τα σχέδια παραγωγής της Apple για αυτό το έτος.

Για να γεμίσει το κενό στα ράφια, η Apple έχει ζητήσει από τους προμηθευτές να προετοιμάσουν περισσότερα από 20 εκατομμύρια μοντέλα iPhone 11, iPhone SE και iPhone XR για την εορταστική περίοδο αλλά και για τις αρχές του επόμενου έτους. Η παραγγελία αυτή αντιστοιχεί σε περισσότερο από το ¼ των παραγγελιών που έκανε η Apple για τη σειρά iPhone 12 φέτος, η οποία υποτίθεται ότι είναι περίπου 75 έως 80 εκατομμύρια μονάδες.

Η Nikkei Asia ισχυρίζεται ότι η παραγγελίες για το iPhone 11 και το iPhone SE είναι κοντά στις 10 εκατομμύρια μονάδες η καθεμία αφού φαίνεται πως οι καταναλωτές συνεχίζουν να τα προτιμούν.

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ