ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Garmin αποκαλύπτει ένα smartwatch για gamers

0

Τα smartwatches συνήθως απευθύνονται σε αυτούς που έχουν ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής και θέλουν να παρακολουθούν τις επιδόσεις τους και σε αυτούς που τα θέλουν απλά για τις ειδοποιήσεις τους. Ωστόσο η Garmin θεωρεί πως υπάρχει μία ακόμα αγορά που είναι έως τώρα ανεκμετάλλευτη, αυτή των gamers.

Για αυτούς λοιπόν παρουσίασε το Garmin Instict Esports Edition. Πέρα από τις παραδοσιακές λειτουργίες ενός smartwatch, το συγκεκριμένο παρακολουθεί και αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και τα επίπεδα stress κατά τη διάρκεια του gaming.

    Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα του Instict για να κάνουν τροποποιήσεις στην καθημερινή τους ζωή, είτε να αλλάξουν τις συνήθειες ύπνου είτε τα επίπεδα δραστηριότητας, αυξάνοντας την φυσική και νοητική επίδοσή τους κατά το gaming. – Dan Bartel, Αντιπρόεδρος Garmin

Το ρολόι είναι ανθεκτικό με πιστοποίηση MIL-STD 810 και προσφέρει 14 μέρες μπαταρίας ή 80 ώρες σε eSports mode. Με το STR3AMUP! χαρακτηριστικό, οι gamers μπορούν να κάνουν stream τα βιομετρικά τους δεδομένα στους viewers τους κατά τη διάρκεια του gaming. Είναι διαθέσιμο από το site της Garmin και η τιμή του διαμορφώνεται στα $299.

unboxholics.com

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ