ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με 5G τα νέα iPhone - Πότε εκτιμάται ότι θα έρθουν στην Ελλάδα

0

Στο «χορό» του 5G αποφάσισε να εισέλθει και η Apple με τη νέα γενιά iPhone να υποστηρίζει τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς και τον διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού κολοσσού, Τιμ Κουκ να κάνει λόγο για μία νέα εποχή.

Σε μία διαδικτυακή εκδήλωση, αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η Apple ανακοίνωσε συνολικά 4 μοντέλα (iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 και iPhone 12 mini) με τα δύο κορυφαία μοντέλα να είναι σαφώς βελτιωμένα σε επιδόσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα της προηγούμενης γενιάς.

Η ακριβή ημερομηνία της διάθεσης στην Ελλάδα δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα είμαστε στο δεύτερο «κύμα» διάθεσης, ήτοι μία εβδομάδα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 12 Pro και το iPhone 12 θα κυκλοφορήσουν στις 30 Οκτωβρίου, ενώ το iPhone 12 Pro Max και το iPhone 12 mini πιθανότατα θα τα δούμε στη χώρα μας από τις 20 Νοεμβρίου, χωρίς, όμως, να αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση σε σχέση με την αμερικανική αγορά, λόγω προτεραιότητας που ίσως δοθεί σε αγορές όπου λειτουργούν ήδη δίκτυα 5G.

cnn.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ