ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PlayStation 5: Οι τιμές των παιχνιδιών & αξεσουάρ στο λανσάρισμα

0

Η Sony αποκάλυψε τις τιμές των αξεσουάρ και των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του PS5.

Οι τιμές για τις κονσόλες αποκαλύφθηκαν, πόσο όμως θα κοστίζουν τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ; Ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσουν 6 παιχνίδια αλλά και 5 αξεσουάρ, όπως αποκάλυψε η Sony. Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκαν και οι συσκευασίες της βασικής και digital έκδοσης και κάποιος θα τις χαρακτήριζε αρκετά μινιμαλιστικές συγκριτικά με την σημαντικότητα και το hype που είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό για τη νέα γενιά PlayStation. Επιπλέον οι συσκευασίες αναφέρουν τις δυνατότητες 4K και 8K αλλά και HDR.

Αν και κατά τη διάρκεια του τελευταίου Showcase event για το PlayStation 5, είχαμε τη σημαντική αποκάλυψη ενός νέου τίτλου God of War, η Sony δεν έδωσε καθόλου λεπτομέρειες για τις τιμές των παιχνιδιών ή τα αξεσουάρ. Όλες αυτές ήρθαν σε δεύτερο χρόνο, με την εταιρία να δημοσιεύει τον επίσημο τιμοκατάλογο. Οι τιμές των παιχνιδιών και αξεσουάρ κατά το λανσάρισμα θα ξεκινούν από τα €29.99 και θα φτάνουν έως και τα €99.99. Μάλιστα, ένα παιχνίδι από τα έξι στο σύνολο, θα είναι ήδη προεγκατεστημένο και δωρεάν στο PS5. Ας τα δούμε όμως αναλυτικά.

Παιχνίδια στο λανσάρισμα

    Astro's Playroom - Japan Studio - Προεγκατεστημένο στο PS5
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales - Insomniac Games @ €59.90
    Sackboy A Big Adventure - Sumo Digital/XDEV @ €69.90
    Demon’s Souls - Bluepoint Games/Japan Studio @ €79.90
    Destruction All Stars - Lucid Games/XDEV @ €79.90
    Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition - Insomniac Games @ €79.90

Αξεσουάρ στο λανσάρισμα

    Media Remote @ €29.90
    DualSense βάση φόρτισης @ €29.90
    Full HD κάμερα @ €59.90
    DualSense χειριστήριο @ €69.90
    Pulse 3D ασύρματα ακουστικά @ €99.00

Σε ότι αφορά τα αξεσουάρ του PS4, γνωρίζουμε εδώ και καιρό από επίσημη ανακοίνωση της Sony, ότι το DualShock 4 δε θα λειτουργεί με τίτλους του PS5 παρά μόνο με τα παιχνίδια του PS4  που υποστηρίζονται. Ακόμα τα PS Move Controller και PlayStation VR Aim Controller θα λειτουργούν με τίτλους που υποστηρίζουν PS VR στο PS5 ενώ η PlayStation Camera θα λειτουργεί στα παιχνίδια του PS5 που υποστηρίζουν PS VR. Απαραίτητη προυπόθεση όμως θα είναι ένας ειδικός προσαρμογέας ο οποίος θα προσφερθεί στους κατόχους του PS VR χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Όπως εξηγεί ο CEO της SIE, Jim Ryan, τα αποκλειστικά παιχνίδια του PS5 θα ξεκινούν πλέον από τα €59.99 και θα φθάνουν έως και τα €79.99. Τιμές τις οποίες θα τις γνωρίσουμε με το καλημέρα. Το θέμα όμως των τιμών το είχαμε υποψιαστεί εδώ και περίπου δύο μήνες, όταν η 2K Games ανακοίνωσε τις αυξήσεις στο NBA2K21, αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς. Από εδώ και στο εξής, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα studio τα οποία θα χρησιμοποιήσουν αυτό το μοντέλο, κι αν τελικά αυξήσουν τις τιμές, ποια θα είναι αυτή η αύξηση. 

insomnia.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ